Δείτε τι νέο υπάρχει στη νέα Εκπαιδευτική Έκδοση SOLIDWORKS Education 2022-2023!

Ενδυναμώστε τους μαθητές σας με το SOLIDWORKS, συνδυάζοντάς το με την πλατφόρμα 3DEXPERIENCE!

Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας, οι μαθητές σας χρειάζονται κάθε πλεονέκτημα που μπορούν να αποκτήσουν. Με τη δύναμη της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE και του SOLIDWORKS®, μπορούν να μάθουν τις καθολικές δεξιότητες σχεδιασμού και μηχανικής που χρειάζονται για να χτίσουν εποικοδομητικές καριέρες.

Η πλατφόρμα 3DEXPERIENCE είναι πλέον διαθέσιμη στα Πανεπιστήμια για να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο SOLIDWORKS. Η πλατφόρμα 3DEXPERIENCE περιλαμβάνει Εφαρμογές, Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο και Κοινότητες. Ο συνδυασμός της ευκολίας χρήσης του SOLIDWORKS με τις εξαιρετικές εφαρμογές της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE σάς επιτρέπει να φέρετε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου στις αίθουσές σας σήμερα!

Το 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Education προετοιμάζει καλύτερα τους μαθητές σας για τον πραγματικό κόσμο.

Ο συνδεδεμένος χώρος αποθήκευσης στο cloud, η διαχείριση κύκλου ζωής προϊόντος σε πραγματικό χρόνο (PLM) και η συλλογική διαχείριση εργασιών είναι μόνο κάποια από τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE, που πλέον είναι άμεσα ενσωματωμένη στο SOLIDWORKS.

Το SOLIDWORKS 3D Designer for Education είναι ένα σύνολο εφαρμογών σχεδιασμού cloud στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE. Αυτές οι ενσωματωμένες εφαρμογές βελτιστοποιούν τη συνεργασία μαθητών-εκπαιδευτικών και προετοιμάζουν καλύτερα το εργατικό δυναμικό του μέλλοντος. Για πρώτη φορά, το 3D Designer περιλαμβάνει πλέον 2D σχέδια στο cloud! Αυτό προσφέρει στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να ορίζουν έννοιες με τρόπο που συνδυάζει τη διαισθητική μηχανική που βασίζεται σε μοντέλα με οικεία 2D σχέδια – ακόμη και από ένα Chromebook!

Το 3DEXPERIENCE Engineer παρέχει μια σειρά συνδεδεμένων εργαλείων και εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την προηγμένη εργαλειοθήκη που απαιτούν οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί του αύριο.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ