Ειδικές προσφορές Ιουνίου με βάση

τον τρόπο απόκτησης του SOLIDWORKS

ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 28/06/2024

Η εξέλιξης της τεχνολογίας, οι ανάγκες για λύσεις 3D CAD Σχεδιασμού, Προσομοίωσης και Διαχείρισης δεδομένων στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού είναι πλέον απαιραίτητες για κάθε εταιρία που σχεδιάζει, μελετά και κατασκευάζει προϊόντα.

Όλα βασίζονται στις δικές σας ανάγκες, επομένως το SOLIDWORKS πλέον είναι διαθέσιμο για αγορά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1: ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΔΥΟ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ SOLIDWORKS ΜΕ 100% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗ 2Η* ΑΔΕΙΑ!

Ισχύει για όλες τις ΝΕΕΣ** άδειες SOLIDWORKS (CAD, no CAD, Simulation)

ΟI ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΔΕΙΕΣ no CAD (VISUALIZE, COMPOSER, ELECTRICAL, PDM, SIMULATION) ME 25% ΕΚΠΤΩΣΗ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2: ΕΥΕΛΙΞΙΑ & ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ 3 ΕΤΗ, ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 25%.

Όλα βασίζονται στις δικές ανάγκες και έτσι, σας προσκαλούμε να τις εξετάσουμε μαζί για να επιλέξετε την λύση που σας εξυπηρετεί καλύτερα και έχει τα περισσότερα οφέλη για σας. Εάν ενδιαφέρεστε για την προσφορά, καλέστε μας άμεσα στο 2103414408 για Αθήνα ή το 2311218150 για Θεσσαλονίκη ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

* Η έκπτωση 100% εφαρμόζεται μόνο στην πιο φθηνή άδεια. H έκπτωση δεν αφορά στην τιμή της συντήρησης, η αγορά της οποίας είναι υποχρεωτική ΓΙΑ 2 ΕΤΗ.
** Η προσφορά δεν ισχύει σε περίπτωση αναγνωρισμένης παράνομης χρήσης του λογισμικού.
*** Για να εφαρμοστεί η προσφορά, θα πρέπει να προστεθεί στην προσφορά η πρόσβαση στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE για 1 ένα επιπλέον άτομο.