Η AlfaSolid SOLIDWORKS σας παρουσιάζει τη σημασία της τρισδιάστατης απεικόνισης μέσω του SWOOD!

Γιατί είναι σημαντική η τρισδιάστατη απεικόνιση κατά τον σχεδιασμό επίπλων; Χρησιμοποιείτε λογισμικό σχεδιασμού για την υλοποίηση των επαγγελματικών σας έργων; Είστε σε επαφή με πελάτες και υποψήφιους; Θέλετε να προσθέσετε εμπορική αξία στα σχεδιαστικά σας έργα;

Αν ναι, τότε σας προτείνουμε να διαβάσετε αυτό το άρθρο και να ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!

Τι είναι η τρισδιάστατη απεικόνιση;
Είναι μια διαδικασία οπτικής αναπαράστασης HD σε 3 διαστάσεις που σας επιτρέπει να απεικονίσετε ένα σχέδιο ρεαλιστικά.
Η τρισδιάστατη απεικόνιση ζωντανεύει τα έργα σας με ρεαλιστικές εικόνες στις οποίες έχουν προστεθεί πολλές λεπτομέρειες: σκιές, συγκεκριμένος φωτισμός, υφές, εφέ κίνησης κ.λπ. Σας επιτρέπει δηλαδή να οπτικοποιήσετε τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός έργου.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τρισδιάστατη απεικόνιση;
Η απόδοση 3D σάς επιτρέπει να βελτιώσετε τα υπάρχοντα δεδομένα CAD σας.
Αυτές οι απεικονίσεις είναι χρήσιμες τόσο εσωτερικά στην εταιρεία σας όσο και για εξωτερικούς πελάτες σας.

1 – Μέσα στην εταιρεία σας
Με τα renderings όλα τα τμήματα της εταιρείας σας (γραφείο σχεδιασμού, marketing, πωλήσεις, τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση κ.λπ.) μπορούν εύκολα να τα επαναχρησιμοποιήσουν για τις ανάγκες τους.

2 – Εξωτερικά με τους πελάτες σας
Η παρουσίαση ενός έργου είναι μια σημαντική στιγμή γιατί οι πελάτες που έχετε μπροστά σας δεν είναι πάντα μηχανικοί ή σχεδιαστές. Πρέπει να καταλάβουν τι παραγγέλνουν. Χωρίς τρισδιάστατες απεικονίσεις, ορισμένα έργα παραμένουν πολύ τεχνικά και οι πελάτες είναι αδύνατο να τα καταλάβουν και να τα εκτιμήσουν σωστά.
Η τρισδιάστατη απεικόνιση, επομένως, έχει σημαντικές εμπορικές δυνατότητες για εταιρείες που χρησιμοποιούν σχεδιασμό.

Σας επιτρέπει να δείξετε στους πελάτες μια ακριβή εικόνα του έργου σας στο τελικό του περιβάλλον. Οι πελάτες και οι υποψήφιοί σας έχουν έτσι καλύτερη αντίληψη για τα μεγέθη και τους όγκους στο χώρο και τους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων. Επομένως, αυξάνει τις πιθανότητες υλοποίησης του έργου σας γιατί το αντιπροσωπεύει στο σύνολό του. Η τρισδιάστατη απεικόνιση είναι επομένως ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα.

SWOOD Design KAI SOLIDWORKS Visualize:
Ένα λογισμικό τρισδιάστατης απεικόνισης χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το λογισμικό σχεδίασης. Μόλις το έργο σας μοντελοποιηθεί με το λογισμικό 3D CAD, μπορείτε να το ζωντανέψετε με την τρισδιάστατη απεικόνιση.

Οι λύσεις SWOOD ενσωματώνονται απρόσκοπτα στο SOLIDWORKS, τη λύση CAD της Dassault Systèmes. Εκτός από τη δημιουργία SWOOD Design, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λύση φωτορεαλιστικής απεικόνισης, SOLIDWORKS Visualize.

Το SOLIDWORKS Visualize επιτρέπει τη γρήγορη δημιουργία επαγγελματικών εικόνων, κινούμενων εικόνων, φωτογραφικής ποιότητας και άλλου διαδραστικού περιεχομένου 3D. Το λογισμικό αξιοποιεί τα δεδομένα SWOOD Design 3D CAD για την παραγωγή σχεδίων υψηλής ποιότητας σε υψηλή ευκρίνεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SWOOD Design ΕΔΩ