Πέμπτη, 19 Απριλίου, 2022 | 2:00 PM ET

Λάβετε μέρος στο διαδικτυακό σεμινάριο του SolidCAM για να δείτε πώς οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις CAM των Swiss και προηγμένων mill-turn μηχανών, εφαρμόζοντας τους ειδικά τροποποιημένους post-processors του SolidCAM, φτιαγμένους ειδικά για το είδος των CNC και των ειδών κοπής.

Σε συζήτηση με τον Δρ. Emil Somekh, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SolidCAM, δείτε πώς ένας από τους πελάτης της SolidCAM καλύπτει τις ανάγκες εφαρμόζοντας τους ειδικά τροποποιημένους post processors του SolidCAM για την καλύτερη υποστήριξη της παραγωγής CNC.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν και περισσότερα άτομα του προσωπικού της SolidCAM για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να μοιράσουν ιδέες σχετικά με το SolidCAM—για το παρών και το μέλλον.

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Περιεχόμενα:
• Τα κύρια πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης του SolidCAM εντός του περιβάλλοντος εργασίας του SOLIDWORKS
• Πώς το SolidCAM πώς εφαρμόζει τους out-of-the-box post-processors
• Αγκαλιάζοντας το μέλλον των αυξανόμενα περίπλοκων CNC μηχανών, όπως των 5-αξονικών, πολλαπλών καναλιών, mill-turn και Swiss τύπου μηχανών
• Ποια αποκλειστικά χαρακτηριστικά από το iMachining του SolidCAM δημιουργούν τους συντομότερους χρονικούς κύκλους, αυξάνοντας δραματικά την διάρκεια ζωής του κοπτικού εργαλείου?
• Πώς το iMachining Technology Wizard απλοποιεί την διαδικασία του ορισμού συνθηκών κοπής και αυτόματα παρέχει βέλτιστες τροφοδοσίες και ταχύτητες κοπής, λαμβάνοντας υπόψιν το στοκ υλικό, το κοπτικό εργαλείο και τις ιδιότητες της CNC μηχανής.

 

Emil Somekh Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος  Ο Δρ Emil Somekh διαθέτει πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη των εφαρμογών CAD/CAM, έχοντας παράλληλα εμπειρία 10 ετών στην αεροδιαστημική βιομηχανία. O Δρ Dr. Somekh καθίδρυσε την SolidCAM το 1984 και—ως Διευθύνων Σύμβουλος της SolidCAM—εμπλέκεται βαθιά στην ανάπτυξη των προϊόντων και της επιχείρησης, στρατηγικές μάρκετινγκ και πωλήσεων του SolidCAM.

 

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ