Η AlfaSolid SOLIDWORKS σας παρουσιάζει το 3DEXPERIENCE® Works Design Role!

Το 3DEXPERIENCE® Works χαρακτηρίζεται από σχεδιαστικά εργαλεία βασισμένα στην Cloud τεχνολογία, τα οποία μπορούν να εργαστούν με ή χωρίς το SOLIDWORKS 3D CAD, ενσωματώνοντας την διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων σας από τον σχεδιασμό στην παραγωγή.
Οι τελευταίες ενημερώσεις επιτρέπουν τον ταχύτερο και πιο αποδοτικό 3D σχεδιασμό. Επιπλέον, θα εντυπωσιαστείτε από τα νέα καθηλωτικά γραφικά και τις εκατοντάδες απεικονίσεις υλικών, δίνοντας τη δυνατότητα να εργαστείτε με ρεαλιστικά μοντέλα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους συναδέλφους αλλά και τους πελάτες σας.

Οι βελτιστοποιήσεις περιλαμβάνουν:
– Μετατροπή σκίτσων σε μηχανισμούς συναρμολόγησης (για τον έλεγχο της κινηματικής μηχανισμών σε 2D)
– Ταχύτερη εκτέλεση απλών και επαναλαμβανόμενων σχεδιαστικών εργασιών με το “Design Assistant” (αξιοποιώντας τη μηχανική μάθηση)
– Αντιγραφή και επικόλληση σκίτσων (μαζί με όλους τους περιορισμούς και τις διαστάσεις)

Το 3DEXPERIENCE® Works  σας επιτρέπει, επίσης, να εργαστείτε εύκολα με οποιοδήποτε άτομο εντός ή εκτός της επιχείρησης σας.Μπορείτε να απλοποιήσετε την επικοινωνία και την ροή εργασίας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα όταν όλοι εργάζονται πάνω σε μία κοινή πλατφόρμα.

Καλέστε τώρα στο 2103414408 για να μάθετε πως το 3DEXPERIENCE® Works σας επιτρέπει την δημιουργία πρωτοποριακών σχεδίων ταχύτερα από οποιαδήποτε τοποθεσία με σύνδεση στο διαδίκτυο και έναν browser.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για να μάθετε πώς να αυξήσετε την αποδοτικότητα με τα σχεδιαστικά εργαλεία του 3DEXPERIENCE® Works, βασισμένα στην cloud τεχνολογία, τα οποία ενσωματώνονται στο SOLIDWORKS.