Νέοι τρόποι εργασίας για να κάνετε την επιχείρησή σας ευέλικτη και γρήγορη μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού!

Ένα ψηφιοποιημένο και καλά συνδεδεμένο περιβάλλον εργασίας μπορεί να μεταμορφώσει και να βελτιώσει κάθε επιχειρηματική σας προσέγγιση!

 LIVE Διαδικτυακό Σεμινάριο, Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Πώς μπορείτε να εξελιχθείτε πιο γρήγορα για να πλοηγηθείτε καλύτερα σε ένα συνεχώς και ταχέως, μεταβαλλόμενο τοπίο;

Μάθετε πώς ένας ψηφιακός χώρος εργασίας ενθαρρύνει τη διαδικτυακή συνεργασία και δημιουργεί ένα συνδεδεμένο οικοσύστημα που μπορεί να μεταμορφώσει τη σχέση ενός οργανισμού τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες του και με τη σειρά του να εμπνεύσει νέους τρόπους εργασίας και νέες επιχειρηματικές προσεγγίσεις.

Θα δείτε επίσης:
α) Νέες λύσεις που παρέχει μια ενιαία πλατφόρμα από την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να σχεδιάσουν, να συζητήσουν και να συνεργαστούν σε έργα, μαζί, ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
β) Πώς να μοιράζεστε και να επικυρώνετε γρήγορα ιδέες από το σχεδιασμό και τη μηχανική έως το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.
γ) Πώς να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα.
δ) Πώς να επιτύχετε ταχύτερους χρόνους στην αγορά, να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και πως τελικά να επιτύχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ για να μάθετε περισσότερα και να ανακαλύψετε την πλατφόρμα 3DEXPERIENCE® και τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρει!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ή περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις 3DEXPERIENCE® Works.