Ειδικές προσφορές Μαρτίου με βάση

τον τρόπο απόκτησης του SOLIDWORKS

ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 29/03/2024

Η εξέλιξης της τεχνολογίας, οι ανάγκες για λύσεις 3D CAD Σχεδιασμού, Προσομοίωσης και Διαχείρισης δεδομένων στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού είναι πλέον απαιραίτητες για κάθε εταιρία που σχεδιάζει, μελετά και κατασκευάζει προϊόντα.

Όλα βασίζονται στις δικές σας ανάγκες.

Επομένως, το SOLIDWORKS πλέον είναι διαθέσιμο για αγορά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους:

1. Μόνιμη αδειοδότηση, με τις μόνιμες άδειες SOLIDWORKS Desktop σε συνδυασμό με DraftSight Professional

Με κάθε αγορά σας SOLIDWORKS, αποκτάται εντελώς δωρεάν μια άδεια «Term» DraftSight Professional για ένα χρόνο.

Ταυτόχρονα, ήδη από 1/7/2023, με την αγορά κάθε σειριακού SOLIDWORKS 3D CAD, αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση και στην ψηφιακή πλατφόρμα του 3DEXPERIENCE.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε εταιρίες με σταθερά και μόνιμα 3D και 2D σχεδιαστικά project, με ανάγκες παρακολούθησης και διαχείρισης του «Life Cycle Management» των προϊόντων τους. Με την πρόσβαση στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE, παρέχεται η δυνατότητα για τη δημιουργία ολόκληρων «workflows» ώστε να παρακολουθείται σε τι στάδιο βρίσκεται το project ή το προϊόν.

2. Ευελιξία, με τις «Term» άδειες SOLIDWORKS Desktop

Για τον μήνα Μάρτιο, μπορείτε να επωφεληθείτε από εκπτώσεις έως και 25% στις ετήσιες ή και τριετείς άδειες SOLIDWORKS Desktop.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε εταιρίες που αναλαμβάνουν περιοδικά σχεδιαστικά project, καθώς η ενοικίαση και χρήση του SOLIDWORKS για ένα ή περισσότερα έτη δεν απαιτεί υψηλή αρχική επένδυση.

3. Διεύρυνση με το 3DEXPERIENCE Works

Αγοράστε το SOLIDWORKS μέσα από την πλατφόρμα του 3DEXPERIENCE για 2 ή και 3 χρόνια και κερδίστε έως και 30% έκπτωση στην αρχική αγορά σας.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε εταιρίες που επιθυμούν την καινοτομία και μια συνεχώς επικαιροποιημένη, σε πραγματικό χρόνο άποψη της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους, συνδέοντας ανθρώπους, ιδέες, δεδομένα και λύσεις σε ένα ενιαίο περιβάλλον.

4. Διεύρυνση ακόμα περισσότερο με τις απεριόριστες δυνατότητες μελετών που προσφέρονται με το ABAQUS SIMULIA ή/και το SOLIDWORKS Simulation

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα διαθέσιμα «bundle promo», συνδυάζοντας το SOLIDWORKS CAD με λύσεις Simulation, Plastics, Flow Simulation και κερδίστε εκπτώσεις έως και 25%.

5. Διατηρήστε τις άδειές σας σε συντήρηση με την τεχνική υποστήριξη της ομάδας ALFASOLID Works και κερδίστε πάνω από 18% έκπτωση για 2 ή 3 χρόνια.

Όλα βασίζονται στις δικές ανάγκες και έτσι, σας προσκαλούμε να τις εξετάσουμε μαζί για να επιλέξετε την λύση που σας εξυπηρετεί καλύτερα και έχει τα περισσότερα οφέλη για σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103414408 για Αθήνα ή στο 2311218150 για Θεσσαλονίκη.