Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία ανάπτυξης του καινοτόμου μηχανήματος «LID Boss» , το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για να παρέχει ανέπαφα, καπάκια ποτηριών μιας χρήσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας «COVID-19», δημιουργήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο η ανάγκη για τη δημιουργία νέων προϊόντων σε ό,τι αφορά την δημόσια υγιεινή, και ειδικά τους χώρους εστίασης.

Αυτό που κάποτε θα θεωρούνταν «μια λύση για ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει» μετατράπηκε σε ένα καινοτόμο προϊόν, που όχι μόνο βοηθάει τα εστιατόρια και τα καταστήματα να κρατήσουν τους πελάτες τους ασφαλείς, αλλά συνεισφέρει και στις προσπάθειες βιωσιμότητας, μειώνοντας τη σπατάλη των πλαστικών καπακιών.

Με τη χρήση των εργαλείων design, simulation, manufacturing, collaboration, marketing που παρέχονται από την πλατφόρμα του 3DEXPERIENCE Works, η εταιρία κατάφερε με επιτυχία να αναπτύξει ένα παγκόσμιο προϊόν, ξεπερνώντας όλες τις προκλήσεις που επέφερε η πανδημία, όταν όλοι έπρεπε να εργάζονται εξ’αποστάσεως.

Ενημερωθείτε, μέσα από αναλυτικά τεχνικά βίντεο, για ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης του «LID Boss», τις προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν, αλλά και τα επιτεύγματα που κατάφερε η ομάδα σχεδιασμού κατά την κυκλοφορία του νέου προϊόντος.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ