Ανακαλύψτε την εφαρμογή 3DEXPERIENCE xShape

Παρακολουθήστε τον Γιώργο, Application Engineer της Alfasolid, να σχεδιάζει εύκολα και γρήγορα ένα εξάρτημα μέσα από το κινητό του χρησιμοποιώντας το 3DEXPERIENCE!

Η πλατφόρμα 3DEXPERIENCE στο cloud σας παρέχει μια πλήρη σουίτα κορυφαίων εφαρμογών και λογισμικών στον κλάδο. Σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε την ιδέα σας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της παραγωγής, της προσομοίωσης, του διαμοιρασμού δεδομένων και της συνεργασίας. Καθώς στηρίζεται στο cloud, απαλλάσεστε από τυχόν περιορισμούς IT και μπορείτε να συγκεντρώνετε όλες τις πτυχές της επιχείρησής σας σε ένα ενοποιημένο περιβάλλον με στόχο τη συνεργασία, τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την καινοτομία.

Το 3DEXPERIENCE παρέχει πρόσβαση σε 3D Design εφαρμογές, οι οποίες λειτουργούν μέσα από έναν browser.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, να σχεδιάσετε ένα εξάρτημα στο στο xShape, να του δώσετε περισσότερο οργανικό σχήμα και να το μοιραστείτε με όλη την ομάδα σας.

Λίγα λόγια για τις κυριότερες 3DEXPERIENCE cloud-based 3D Design εφαρμογές:

3D Creator

Το 3D Creator συνδυάζει καινοτόμες μεθοδολογίες σχεδίασης παραμετρικών 3D μοντέλων εξαρτημάτων/ συναρμολογημάτων με τη συνεργασία στο cloud μέσα από ένα browser. Περιλαμβάνει την εφαρμογή xDesign η οποία προσφέρει Design Guidance, μια διαδραστική δυνατότητα που βασίζεται σε αλγόριθμους προσομοίωσης και βελτιστοποίησης για να ανταποκριθείτε καλύτερα στις σχεδιαστικές σας προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

3D Sculptor

Με το 3D Sculptor μπορείτε να δημιουργείτε οργανικά σχήματα και επιφάνειες χρησιμοποιώντας τεχνολογία subdivision modeling οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Περιλαμβάνει το XShape, μια εύχρηστη εφαρμογή, η οποία προσφέρει όλα τα βασικά εργαλεία και χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τον σχεδιασμό σύνθετων οργανικών επιφανειών.

Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με SOLIDWORKS και άλλα λογισμικά CAD στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE.

Διαβάστε περισσότερα

Εάν ενδιαφέρεστε να εξετάσετε κάποια από τις λύσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

George ZamposApplication Engineer