Η AlfaSolid σας ενημερώνει για τη συμμετοχή της στην πρώτη φυσική συνάντηση της Ελληνικής κοινότητας χρηστών SOLIDWORKS, Hellenic SOLIDWORKS User Group, η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Θεόδωρου Χορτάτσου.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 17 Μαρτίου 2023, 17:00 – 20:45

Τοποθεσία: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η κοινότητα ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2020 με στόχο την δικτύωση, την ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων αλλά και εμπειριών γύρω από το SOLIDWORKS. Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες SOLIDWORKS και μη, επαγγελματίες ή φοιτητές και οποιουδήποτε επιπέδου. Εν μέσω υγειονομικών απαγορεύσεων η ομάδα πραγματοποίησε αρκετές διαδικτυακές συναντήσεις φτάνοντας τα 207 εγγεγραμμένα μέλη.

Σας προσκαλούμε με τη σειρά μας να παρευρεθείτε για να μοιραστούμε εμπειρίες, πληροφορίες και απόψεις γύρω από τον χώρο του SOLIDWORKS.

Ως AlfaSolid, θα παρουσιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο το SOLIDWORKS διευρύνεται μέσα από την πλατφόρμα 3DEXPERIENCE, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να καινοτομείτε με εντελώς νέες μεθόδους.

Περισσότερες πληροφορίες για την παρουσίαση θα ανακαλύψετε εδώ.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στην συνάντηση, για την διευκόλυνση των  διοργανωτών, γνωστοποιήστε την συμμέτοχής σας στον παραπάνω σύνδεσμο.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε από κοντά!