Γνωρίστε την ομάδα κορυφαίων σχεδιαστών και δείτε πώς αντιμετωπίζουν σε πραγματικό χρόνο όλες τις προκλήσεις που προκύπτουν κατά την σχεδίαση ενός προϊόντος με το 3DEXPERIENCE® Works!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η DTV Motor Corporation βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας οχημάτων παντός εδάφους με το Dual Track Vehicle που διαθέτει, το DTV Shredder. Με την ικανότητα ρυμούλκησης 800 λιβρών και την εντυπωσιακή γωνία προσέγγισης 35 μοιρών, το Shredder προσφέρει χρηστικές δυνατότητες και δυνατότητες παντός εδάφους μέσα από μια επαναστατική εμπειρία οδήγησης.

Με κάθε σχέδιο, ωστόσο, έρχονται προκλήσεις. Γίνετε μέλος της ομάδας του Shredder και ανακαλύψτε πως αντιμετωπίζουν τα προβλήματα σχεδιασμού και κατασκευής που προκύπτουν και βγείτε στην κορυφή αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες των SOLIDWORKS® και 3DEXPERIENCE® Works.

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ανήκετε, το 3DEXPERIENCE® Works μπορεί να ωφελήσει τη διαδικασία ανάπτυξης του προϊόντος σας.

Παρακολουθήστε αυτήν τη σειρά για να ανακαλύψετε πώς μπορούν να βοηθήσουν οι πραγματικές ροές εργασίας σε ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα συνδεδεμένο με το cloud:

• Οι ομάδες συνεργάζονται και επικοινωνούν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα 3DEXPERIENCE® και σχεδιάζουν νέα σχέδια με το Lean Team Player.
• Δύο άτομα εργάζονται στο ίδιο σχέδιο ταυτόχρονα ενώ χρησιμοποιούν βέλτιστες πρακτικές χρησιμοποιώντας το 3DEXPEREINCE SOLIDWORKS®.
• Οι μηχανικοί και οι αναλυτές αξιοποιούν κορυφαία στον κλάδο εργαλεία προσομοίωσης για να λειτουργούν πιο γρήγορα και πιο έξυπνα.
• Ακόμα και απομακρυσμένα, όλοι, συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο, ειδικά όταν προκύπτουν προβλήματα σχεδιασμού.
• Γεφυρώστε το χάσμα μεταξύ σχεδίασης και κατασκευής με διαισθητικά και ισχυρά εργαλεία 3D.
• Και πολλά άλλα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να γνωρίσετε την ομάδα, να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και να προετοιμαστείτε για το ταξίδι σας με το DTV Shredder.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να δοκιμάσετε το 3DEXPERIENCE® Works σήμερα και να δείτε πόσο εύκολα η ομάδα σας μπορεί να καταργήσει τον ανταγωνισμό ενώ παράλληλα να δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα.