Η AlfaSolid στην 17η  ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ SYSKEVASIA22!

H AlfaSolid SolidWorks συνεχίζοντας δυναμικά την ανοδική της πορεία, συμμετέχει στην 17η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ SYSKEVASIA22, η οποία θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO 30 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2022.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 12.00-16.00 η AlfaSolid SolidWorks θα πραγματοποιήσει Τεχνολογική Ημερίδα SolidCAM με θέμα: SolidCAM ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ & CNC ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ” και Τεχνολογική Ημερίδα 3DEXPERIENCE με θέμα: “3DEXPERIENCE & 3DEXPERIENCE WORKS”.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στην ημερίδα SolidCAM θα παρουσιαστούν τα καινοτόμα εργαλεία του SolidCAM με την εξελιγμένη τεχνολογία του iMachining.

Η AlfaSolid SolidWorks θα σας δείξει πως μπορείτε να εκμεταλευτείτε τις υπάρχουσες CNC μηχανές σας ώστε να πετύχετε την ταχύτερη και βαθύτερη δυνατή κατεργασία, αξιοποιώντας ακόμα και τα μικρότερα εργαλεία κοπής στα πιο σκληρά υλικά!

Το SolidCAM με το iMachining αποτελούν πλέον την μοναδική, ασυναγώνιστη λύση CAM που δίνει προστιθέμενη αξία στις CNC μηχανές σας και αυξάνει κατακόρυφα τα έσοδά σας!

Στην ημερίδα 3DEXPERIENCE η AlfaSolid SolidWorks θα σας δείξει πως μπορείτε, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την αποστολή της εταιρείας σας, να εκμεταλευτείτε στο μέγιστο τα οφέλη της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE και με ποιον τρόπο η χρήση της μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, να καινοτομείτε πιο γρήγορα, να συνεργάζεστε καλύτερα και να εστιάσετε στο μέλλον!

Η πλατφόρμα 3DEXPERIENCE είναι ένα περιβάλλον συνεργασίας που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να καινοτομούν με εντελώς νέους τρόπους. Παρέχει στους οργανισμούς μια καθολική, σε πραγματικό χρόνο άποψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, συνδέοντας ανθρώπους, ιδέες, δεδομένα και λύσεις σε ένα ενιαίο περιβάλλον.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας, Αίθουσα 3, Αριθμός Περιπτέρου Β28.

Η ομάδα της AlfaSolid SolidWorks.