Το Electromagnetics Engineer Προσφέρει Πανίσχυρες Δυνατότητες Διεξαγωγής Ηλεκτρομαγνητικών Μελετών!

Δείτε πόσο εύκολα το SOLIDWORKS® αλληλοεπιδρά με το Electromagnetics Engineer για την ανάλυση Ηλεκτρομαγνητικής Eνέργειας.

Το Electromagnetics Engineer επιτρέπει στους σχεδιαστές και μηχανικούς την εκτέλεση στατικών μελετών, χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων, έως και οπτικο-ηλεκτρομαγνητικές προσομοιώσεις (EM), συμπεριλαμβανομένων των  βελτιστοποιήσεων κεραιών, εξαρτήματα μικροκυμάτων και ηλεκτρο-μηχανικές συσκευές.

Εκμεταλευόμενοι τη δύναμη του 3DEXPERIENCE® Works Electromagnetics Engineer, μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση των προϊόντων σας, να μειώσετε τον χρόνο παραγωγής και να ελαχιστοποιήσετε τις βλάβες των συσκευών και τις επιστροφές προϊόντων που βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να δείτε πώς το Electromagnetics Engineer αξιολογεί τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία για την ανάλυση της επίδρασης του ηλεκτρομαγνητισμού κατά την φόρτιση μίας ασύρματης μπαταρίας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για να μάθετε πώς το Electromagnetics Engineer μπορεί να σας βοηθήσει για την καλύτερη λήψη μηχανικών αποφάσεων ταχύτερα, ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο και χρήματα σε φυσικά πρωτότυπα, επικρατώντας του ανταγωνισμού στην αγορά.