Νέο Διαδικτυακό Σμινάριο από την SolidCAM: “iMachining for NX 2021 SP5 – Major Enhancements!”

Κάντε σήμερα κιόλας την ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ και μάθετε τα πάντα για τη νεότερη έκδοση του iMachining για το NX 2021 SP5!

 

Αυτή η σημαντική βελτίωση, μοιράζει πλέον τον ίδιο κώδικα iMachining που υπάρχει στο προϊόν SolidCAM και InventorCAM. Η συγκεκριμένη ενημέρωση προσθέτει πάνω από 40 νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσωμοίωσης κατεργασιών iMachining με τον νέο προσωμοιωτή SolidCAM.

 

iMachining 2D
Το κυριότερο νέο στοιχείο του iMachining είναι το Machinable Feature Recognition, σε συνδυασμό το φινίρισμα τοιχωμάτων και επίπεδων επιφανειών. Ο ορισμός της γεωμετρίας είναι πλέον τόσο εύκολος, απλά επιλέγοντας ένα πρόσωπο ή σύνολο προσώπων για κατεργασία. Το στοκ, το τελικό τεμάχιο, οι μηχανισμοί συγκράτησης τεμαχίου, το κοπτικό και ο μηχανισμός συγκράτησής του χρησιμοποιούνται για τον πλήρη ορισμό γεωμετρίας προς κατεργασία. Προηγμένες ρυθμίσεις για φινίρισμα επιφανειών και τοιχωμάτων, ακόμα και με διαφορετικά εργαλεία, επιτρέπουν τον ταχύτερο προγραμματισμό και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

iMachining 3D
Νέες ρυθμίσεις προστεθήκαν για να δημιουργήσουν τις πιο αποδοτικές 3D εργαλειοδιαδρομές ξεχονδρίσματος και ημί-φινιρίσματος παγκοσμίως σήμερα. Το iMachining Wizard παρέχει ενημερωμένες συνθήκες κοπής για κάθε βάθος κοπής που χρησιμοποιείται κατά το Step-Up. Πολλές ρυθμίσεις προστέθηκαν για να δώσουν περισσότερο έλεγχο, όπως το “περιορισμός ελάχιστου βάθους κοπής” και “αγνοήστε τις κλειστές κοιλότητες”. Τέλος, προστέθηκε η υποστήριξη προ-τρυπήματος για την ελαχιστοποίηση της ελικοειδούς για κλειστές κοιλότητες.

iMachining Wizard
Μία πλήρης ανανεωμένη Βάση Δεδομένων Υλικών έχει αναπτυχθεί, η οποία υποστηρίζει “Κατηγορίες Υλικών” για τον πιο ακριβή υπολογισμό δυνάμεων κοπής σε ένα ευρύ φάσμα υλικών. Επιπλέον ρυθμίσεις προστέθηκαν για φινίρισμα τοιχωμάτων και επίπεδων επιφανειών, καθώς και ένα εύχρηστο εργαλείο που λέγεται “Machinability Factor”, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γενικές βελτιστοποιήσεις.

Εγκατάσταση για διαφορετικές εκδόσεις NX
Η νέα μας MSI εγκατάσταση διαχειρίζεται όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες και εκδόσεις του NX, σε μία και μόνο εγκατάσταση εφαρμογής. Ένα νέο “Connector Tool” αναπτύχθηκε ώστε να κάνει την ενσωμάτων σε πολλαπλές εκδόσεις του NX πολύ εύκολη.

 

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ