Σχεδιάστε, επικυρώστε και βελτιστοποιήστε!

Η LID Boss χρησιμοποιεί το 3DEXPERIENCE® Works για να δημιουργήσει ένα καλύτερο προϊόν!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Όταν ρυθμιστούν τα κανάλια διαχείρισης δεδομένων, είναι ώρα για σχεδιασμό!

Για την ομάδα της LID Boss, αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS® για να πάρει ένα προϊόν σχεδιασμένο για την γρήγορη δημιουργία πρωτοτύπων και να το βελτιστοποιήσει για την κατασκευή μεγάλου όγκου.

Ακόμα κι άν ο μηχανικός ή/και ο σχεδιαστής μιας ομάδας εργάζονται εξ αποστάσεως, μπορούν να είναι απολύτως παραγωγικοί με τα εργαλεία και τις λύσεις του 3DEXPERIENCE® Works, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να:

  • Συνεργαστείτε με διαφορετικούς χρήστες σε διάφορες πτυχές του σχεδιασμού για να προετοιμαστείτε για την επεξεργασία και την κατασκευή καλουπιών.
  • Χρησιμοποιήσετε ισχυρά εργαλεία ανάλυσης 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS® για να εκτελέσετε μελέτες κίνησης και ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων.
  • Εξερευνήσετε λεπτομερή αποτελέσματα από μηχανική ανάλυση για την αντοχή ενός εξαρτήματος.
  • Εισάγετε εύκολα αρχεία SOLIDWORKS® στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE® και να εργαστείτε σε σχέδια από οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το 3D Creator και το xDesign.
  • Επωφεληθείτε από το δίκτυο κατασκευαστών του 3D Marketplace Make για να δημιουργήσετε νέα πρωτότυπα και εκτυπώσεις.
  • Και πολλά άλλα…!

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλευτείτε τα εργαλεία και τις λύσεις του 3DEXPERIENCE® Works!