Βέλτιστη ευελιξία προγραμματισμού με το λογισμικό SolidCAM

Το ενσωματωμένο λογισμικό CAM της SolidCAM τρέχει απευθείας στο περιβάλλον του χρήστη Solidworks και Autodesk Inventor, με πλήρη ενσωμάτωση εντός του γραφικού περιβάλλοντος και πλήρη συσχέτιση με το μοντέλο CAD. Οι χρήστες μπορούν να εργαστούν μέσα στο οικείο και επιλεγμένο λογισμικό CAD, ενώ χρησιμοποιούν προηγμένες λειτουργίες λογισμικού CAM.

Η σύγχρονη, βελτιωμένη και διαισθητική διεπαφή SolidCAM καθοδηγεί τους χρήστες σε λύσεις για όλες τις μηχανές CNC τύπου φρέζας, τόρνου, προηγμένου τύπου mill-turn και Swiss. Το λογισμικό είναι κατάλληλο για τις ανάγκες μηχανικής κατεργασίας πολλαπλών εργασιών, με βέλτιστη ευελιξία προγραμματισμού και δυνατότητα διαμόρφωσης. Οι χρήστες μπορούν γρήγορα και εύκολα να προγραμματίσουν λειτουργίες πολλαπλών ατρακτών και πολλαπλών αξόνων με πλήρη συγχρονισμό πολλαπλών καναλιών και να παρακολουθήσουν την πραγματική προσομοίωση της μηχανής CNC κατά την αφαίρεση υλικού μέσω του SolidCAM, δίνοντας στους χρήστες πλήρη ορατότητα σε κάθε βήμα του προγράμματος.

Το λογισμικό περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία iMachining για ταχύτερους χρονικούς κύκλους και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εργαλείου σε πιο συμβατικές μηχανές CNC. Το Technology Wizard του iMachining παρέχει αυτόματα βελτιστοποιημένες τροφοδοσίες και ταχύτητες με βάση το υλικό προς κατεργασία, του εργαλείου και φυσικά της ίδιας της CNC μηχανής. Ο Wizard του iMachining εξασφαλίζει σταθερό φορτίο εργαλείου σε όλα τα σημεία της διαδρομής του, μεταβάλλοντας τις γωνίες κοπής και τις τροφοδοσίες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ