ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ PDM ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Τα νέα συστήματα διαχείρισης απευθύνονται πλέον σε όλες τις εταιρίες

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις συχνά αισθάνονται ότι δεν μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που παρέχονται από τα συστήματα διαχείρισης δεδομένων προϊόντων (PDM), επειδή συχνά δεν διαθέτουν ειδική τεχνολογική υποδομή ή τμήματα πληροφορικής για να βοηθήσουν στην υλοποίηση και τη συντήρηση των συστημάτων. Ωστόσο, με τα σημερινά μοντέλα σύγχρονης ανάπτυξης, αυτές οι προκλήσεις που υπάρχουν εδώ και καιρό έχουν επιλυθεί.

Το άρθρο “Ευκαιρίες διαχείρισης δεδομένων προϊόντων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις” της συμβουλευτικής ομάδας της ARC περιγράφει όλα τα οφέλη που παρέχει το PDM στις εταιρείες και τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονες τεχνικές υλοποίησης απευθύνονται σε όλες τις εταιρείες —ανεξαρτήτως μεγέθους και υποδομής ΙT.

Τα οφέλη αυτά περιλαμβάνουν:

  • Προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας (IP)
  • Επιτάχυνση της καινοτομίας με τη διευκόλυνση της συνεργασία
  • Αύξηση δεδομένων και επαναχρησιμοποίηση αυτών
  • Εξάλειψη σφαλμάτων λόγω προβλημάτων ελέγχου εκδόσεων

Το άρθρο συγκρίνει επίσης τα πλεονεκτήματα τόσο του cloud όσο και των επιτόπιων υλοποιήσεων PDM για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη λύση και τη μέθοδο υλοποίησης που λειτουργεί καλύτερα για την εταιρεία σας.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ για να μάθετε πώς η διαχείριση δεδομένων προϊόντων έχει γίνει ένα βασικό εργαλείο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και πώς, με τις σύγχρονες μεθόδους υλοποίησης, όλες οι εταιρείες μπορούν να αποκομίσουν τα ίδια οφέλη.