Συμβουλές DraftSight για χρήστες του AutoCAD

Η Lynn Allen σας προτείνει να κατεβάσετε τη δωρεάν δοκιμή DraftSight και να το δοκιμάσετε. Χρειάζεται να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις 30 ημέρες σας ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας.

Φυσικά, ήδη ξέρετε πώς να σχεδιάσετε σε CAD, ακριβώς όπως ήδη ξέρετε πώς να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο. Θέλετε όμως να είστε σίγουροι ότι η νέα μάρκα και το νέο μοντέλο ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες σας, και φυσικά θα θέλετε να δείτε όλα τα νέα εντυπωσιακά gadget που δεν υπάρχουν στο παλαιότερο μοντέλο σας. Ο στόχος της Lynn εδώ σήμερα είναι να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία, καθώς είναι κάτι περισσότερο από το να κλωτσάτε τα λάστιχα και να θαυμάζετε το στιλ και το χρώμα.

Αρχικά, είναι φυσιολογικό να μπερδεύεστε με τις διαφορές όταν ανοίγετε για πρώτη φορά ένα νέο πακέτο λογισμικού, αλλά θα πρέπει επίσης να νιώθετε κάπως οικεία, με το γνώριμο interface του DraftSight. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην αρχή της δοκιμής σας για να εξερευνήσετε το νέο interface. Εντοπίστε όλα τα αγαπημένα σας εργαλεία, δείτε πιο αναλυτικά τα Options (όπου θα βρείτε επίσης όλα τα αυτόνομα Styles που έχετε συνηθίσει να ψάχνετε στο AutoCAD). Μόλις αισθανθείτε άνετα, δοκιμάστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον χρήστη ώστε να σας αρέσει περισσότερο.

Ενδεχομένως η πρώτη προτεραιότητά σας θα είναι να βεβαιωθείτε ότι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο σας, τα DWG αρχεία σας, είναι ασφαλή. Κάντε μερικές αλλαγές. Αποθηκεύστε τα και ανοίξτε. Θα διαπιστώσετε ότι τα αρχεία σας είναι μια χαρά.

AutoCAD VS DraftSight

AutoCAD VS DraftSight

Όλοι έχουμε τους δικούς μας τρόπους χρήσης του λογισμικού CAD. Είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας προτιμήσεις είτε για τα πρότυπα CAD του γραφείου σας, θα θέλετε να είστε σε θέση να εκτελείτε την εργασία σας με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει. Βεβαιωθείτε ότι οι δομές XREF λειτουργούν σωστά. Επαληθεύστε ότι τα μπλοκ, τα χαρακτηριστικά και τα πεδία λειτουργούν όπως περιμένετε. Δημιουργήστε μερικά νέα αρχεία από τα υπάρχοντα templates σας. Χρησιμοποιείτε το Sheet Set Manager; Ανοίξτε ένα αντίγραφο ενός από τα αρχεία DST στην έκδοση DraftSight. Με λίγα λόγια, σκεφτείτε οτιδήποτε είναι σημαντικό για το πώς κάνετε τη δουλειά σας και δοκιμάστε το.

Θα χρειαστεί επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να επαληθεύσετε ότι το έντυπο και το ηλεκτρονικό σας αποτέλεσμα (εκτυπώσεις, PDF κ.λπ.) έχουν δημιουργηθεί σωστά. Βεβαιωθείτε ότι οι εκτυπωτές σας είναι διαθέσιμοι και ότι η λειτουργικότητά τους είναι η αναμενόμενη. Κάντε μερικές εκτυπώσεις για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε και το εργαλείο Batch Plotting της DraftSight.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τυχόν προσαρμογές στις οποίες μπορεί να βασιστείτε. Μπορεί να είναι αρχεία CUIx, ρουτίνες AutoLISP ή άλλα αρχεία API. Υποστηρίζονται πλήρως, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιος κώδικας μέσα τους που να αφορά μια συγκεκριμένη εφαρμογή, επομένως θα πρέπει να σημειώνετε οτιδήποτε που μπορεί να απαιτεί κάποιο χρόνο για να τροποποιηθεί ο κώδικας.

Φυσικά, το πιο διασκεδαστικό μέρος της δοκιμής νέου λογισμικού είναι να δοκιμάσετε όλα τα νέα χαρακτηριστικά! Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξερευνήσει όλες τις εντολές που θα βρείτε μόνο στο DraftSight. Από την PowerTrim, μέχρι την Auto Dimensioning και οτιδήποτε άλλο υπάρχει μεταξύ αυτών.

Τι περιμένετε; Κάντε λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης του DraftSight. Ίσως να βρείτε μερικούς συναρπαστικούς λόγους για να γίνετε ένας από τα εκατομμύρια ικανοποιημένων χρηστών του DraftSight.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τo DraftSight επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3414408 ή το210 3414130.