Οι αυξημένες απαιτήσεις σε «Customized» προϊόντα απαιτούν εξειδικευμένες λύσεις σχεδιασμού!

Το SOLIDWORKS® σε συνδυασμό με το 3DEXPERIENCE® Works Simulation σας επιτρέπουν πλέον να προσφέρετε σταθερή ποιότητα στα προϊόντα σας και να αυξήσετε την καινοτομία.

Πλέον μπορείτε να ανταποκριθείτε άμεσα και γρήγορα στις απαιτήσεις για πιο εξειδικευμένα και καινοτόμα προϊόντα ενσωματώνοντας στη διαδικασία ανάπτυξής τους το SOLIDWORKS® Simulation καθώς και λύσεις προσομοίωσης 3DEXPERIENCE® Work βασισμένες στο cloud. Για παράδειγμα, το simulation βοήθησε την εταιρεία «Ariens», να πραγματοποιήσει αποτελεσματικά επανασχεδιασμούς, να μειώσει τον αριθμό εξαρτημάτων κατά 50% και κατά συνέπεια το τελικό κόστος κατασκευής.

Επιπλέον, το να γνωρίζετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και την απόδοση των προϊόντων σας, όσο το δυνατόν νωρίτερα στη διαδικασία σχεδιασμού, είναι καίριας σημασίας για την αποφυγή των χρονικών καθυστερήσεων και την κατασκευή πολλαπλών φυσικών πρωτοτύπων. Συγκεκριμένα, το simulation επέτρεψε στην εταιρεία «CamelBak Products LLC» να δημιουργεί πρωτότυπα 10 έως 20 φορές πιο γρήγορα, να μειώνει το χρόνο διάθεσης στην αγορά και να τηρεί έτσι τις απαιτητικές προθεσμίες.

Ο σχεδιασμός που βασίζεται στο simulation βελτιστοποιεί την απόδοση του σχεδιασμού, εντοπίζει πιθανές αστοχίες, επικυρώνει τις διαδικασίες παραγωγής και πολλά άλλα. H εταιρεία «Brudden Equipment LTD», μέσω του simulation, πέτυχε μείωση 40% στο κόστος δημιουργίας πρωτοτύπων, βελτίωσε επίσης την ποιότητα και αύξησε την αξιοπιστία των προϊόντων της στην αγορά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ