Όντας κορυφαίος Gold Partner SOLIDWORKS από το 2003, η SolidCAM ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο SOLIDWORKS, με πλήρη συσχέτιση διαδρομής εργαλείων με το μοντέλο SOLIDWORKS, προσφέροντας τη γνωστή διεπαφή χρήστη SOLIDWORKS, παρέχοντας παράλληλα εκτεταμένες δυνατότητες κατασκευής.

«Υποστηρίζουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών στη μηχανική κατεργασία, με τις πιο προηγμένες δυνατότητες στην ταυτόχρονη άλεση 5 αξόνων, προηγμένη περιστροφή μύλου και ελβετική κατεργασία», λέει ο Δρ. Emil Somekh, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SolidCAM. «Η κορυφαία μας λύση μηχανικής επεξεργασίας είναι η επαναστατική μονάδα iMachining 2D/3D, η οποία επιτρέπει στις μηχανές CNC να λειτουργούν πολύ πιο κερδοφόρα και ανταγωνιστικά από ποτέ».

Όπως το θέτει ο Emil Somekh, «Όχι μόνο θεωρούμαστε ένα από τα καλύτερα προϊόντα CAM, αλλά και ότι έχουμε την κορυφαία τεχνική υποστήριξη με Post-Processors για το μεγαλύτερο αριθμό CNC της αγοράς».

Η δήλωση απηχεί το σημείο ότι ένας επιτυχημένος πάροχος λύσεων CAM πρέπει να διαθέτει και τα δύο, ένα εξαιρετικό προϊόν λογισμικού και τις καλύτερες δυνατότητες τεχνικής υποστήριξης. Δεδομένου ότι τα μηχανουργεία CNC έχουν ξοδέψει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τις μηχανές CNC, τα υλικά στοκ, τα εργαλεία κοπής, τους μισθούς των εργοδοτών, απαιτούν επαρκή υποστήριξη λογισμικού CAM, από έναν προμηθευτή στον οποίο μπορούν να βασιστούν.

Emil Somekh
Διευθύνων Σύμβουλος SolidCAM

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ