Οι λύσεις 3DEXPERIENCE® Works σας καθοδηγούν απρόσκοπτα από την ιδέα μέχρι την παραγωγή!

Ανακαλύψτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού που ενισχύουν τη δύναμη και την ευελιξία των εργαλείων σχεδίασης που βασίζονται στο cloud.

Απολαύστε τρισδιάστατη παραμετρική μοντελοποίηση με ευέλικτες ροές εργασιών σχεδιασμού και απρόσκοπτη ανταλλαγή δεδομένων.

Αυτή η τελευταία έκδοση του 2022 περιέχει πολλαπλές ενημερώσεις σε διάφορους ρόλους, όπως:
• Εισαγωγή δεδομένων σχεδίασης PCB για πιο στενή ενσωμάτωση με μηχανικά περιβλήματα
• Έλεγχος σχεδιασμού για κατασκευή λεπτών τοιχωμάτων
• Νέα εντολή Hopper για σύνθετα σχέδια λαμαρίνας
• Καινοτόμα, τρισδιάστατα σχέδια διάταξης 2D
• Νέες εντολές “Gusset” και “end caps” για σχέδια πλαισίων

Ο Design Assistant – που υποβάλλεται σε αλγόριθμους μηχανικής μάθησης – συνεχίζει να αναπτύσσει το αποτύπωμά του στα προϊόντα που βασίζονται στο cloud. Ο Design Assistant ελαχιστοποιεί τις επαναλαμβανόμενες εργασίες CAD και βελτιστοποιεί τη σχεδίαση.
Για παράδειγμα, όταν κάνετε μια επιλογή ενώ εργάζεστε σε ένα μοντέλο CAD, ο Design Assistant μπορεί να προτείνει μια σειρά από άλλες επιλογές με βάση το μέγεθος, το σχήμα και τον προσανατολισμό της γεωμετρίας. Με κάθε επιλογή που κάνετε, οι προβλέψεις του Design Assistant γίνονται πιο έξυπνες και πιο σχετικές.
Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και σε όλα τα σχέδιά σας στην πλατφόρμα 24/7/365 από οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητού τηλεφώνου.
Επιπλέον, τα εμπόδια στην εργασία ως ομάδα, από οποιαδήποτε τοποθεσία, εξαλείφονται με εύχρηστες εφαρμογές συνεργασίας στις οποίες όλα τα μέλη της ομάδας έχουν ασφαλή πρόσβαση.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να δείτε πώς οι νεότερες σχεδιαστικές και μηχανολογικές βελτιώσεις 3DEXPERIENCE® Works μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας και να επιταχύνουν τον χρόνο κυκλοφορίας των προϊόντων σας στην αγορά.