Απλοποιημένη μοντελοποίηση σύνθετης επιφάνειας – Δεν απαιτείται τεχνογνωσία CAD

Δείτε γιατί ο βιομηχανικός σχεδιαστής Jason Pohl, πρώην μέλος της Orange County Choppers, έχει εμμονή με τον 3D Sculptor.

Όλο και περισσότεροι μηχανολόγοι και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί καλούνται να αναπτύξουν την εμφάνιση και την αίσθηση των προϊόντων, μαζί με τον δομικό σχεδιασμό τους.

Εάν είστε χρήστης του SOLIDWORKS® που θέλει να δημιουργήσει λεία, οργανικά σχήματα, ρίξτε μια ματιά στο 3D Sculptor. Το 3D Sculptor προσφέρει μια διαισθητική προσέγγιση για τη δημιουργία δραματικών σχημάτων ελεύθερης μορφής, καθιστώντας το, το τέλειο εργαλείο για γρήγορη ανάπτυξη νέων σχεδίων. Χτισμένη στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE®, αυτή η λύση που βασίζεται στο cloud διαθέτει προηγμένες δυνατότητες μοντελοποίησης επιφανειών υποδιαίρεσης (Sub-D), καθώς επίσης λειτουργεί άψογα με το SOLIDWORKS 3D CAD.

Τα οργανικά σχήματα μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργηθούν με παραμετρική μοντελοποίηση. Με το 3D Sculptor, μπορείτε να επιταχύνετε την ιδέα ή το εννοιολογικό στάδιο του σχεδιασμού και να συνεργαστείτε με την ομάδα σας για να επιτύχετε ένα τελικό σχέδιο σε πολύ μικρό χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO