Η συνεργασία της SOLIDWORKS Apps for Kids με την BlocksCAD

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία της SOLIDWORKS με την BlocksCAD, μια εταιρεία τεχνολογίας, η οποία είναι αφιερωμένη στη δημιουργία εργαλείων που βοηθούν μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου να εξελίσσουν τις γνώσεις τους πάνω στην επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη, και τα μαθηματικά (STEAM).

Το προϊόν-υπογραφή τους, το BlocksCAD, είναι ένα 3D εργαλείο μοντελοποίησης που βασίζεται στο cloud, το οποίο ενθαρρύνει τους χρήστες να μάθουν μαθηματικά, υπολογιστική σκέψη και έννοιες κωδικοποίησης μέσω οπτικοποίησης και σχεδιασμού 3D μοντέλων.

Η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο να μάθει στους μαθητές πώς να χειρίζονται τα δύο αυτά λογισμικά, τα οποία θα τους προσφέρουν χρήσιμα εφόδια για το μέλλον.

Η ομάδα της BlocksCAD έχει αναπτύξει δραστηριότητες κωδικοποίησης που ενσωματώνονται πολύ καλά σε υπάρχουσες δραστηριότητες στο πρόγραμμα Apps for Kids της SOLIDWORKS. Το πρόγραμμα αυτό έχει δοκιμαστεί και το feedback από τους καθηγητές είναι πολύ θετικό.

Η ομάδα BlocksCAD έχει προγραμματίσει μια σειρά από webinars για να εισαγάγει το BlocksCAD και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών Apps for Kids / BlocksCAD. Για να εγγραφείτε κάντε click ΕΔΩ.