Αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις σχεδίασης με το 3DEXPERIENCE Works!

Η DTV Motor Corporation είναι πρώτη στη βιομηχανία οχημάτων παντός εδάφους με το Dual Track Vehicle της, DTV Shredder. Με την ικανότητα ρυμούλκησης 800 λιβρών και την εντυπωσιακή γωνία προσέγγισης 35 μοιρών, το Shredder προσφέρει χρηστικές δυνατότητες μέσω μιας επαναστατικής εμπειρίας οδήγησης.

Σε κάθε σχέδιο, ωστόσο, υπάρχουν προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Γίνετε μέλος της ομάδας του Shredder και φτάστε στην κορυφή αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες των SOLIDWORKS και 3DEXPERIENCE Works. Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο βρίσκεστε, το 3DEXPERIENCE Works μπορεί να ωφελήσει τη διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων σας.

Ανακαλύψτε πώς μπορούν να βοηθήσουν οι πραγματικές ροές εργασίας σε ένα επιχειρηματικό οικοσύστημα συνδεδεμένο με το cloud:

  • Οι ομάδες συνεργάζονται και επικοινωνούν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα 3DEXPERIENCE και σχεδιάζουν νέα σχέδια με το Lean Team Player.
  • Δύο άτομα εργάζονται στο ίδιο σχέδιο ταυτόχρονα ενώ χρησιμοποιούν βέλτιστες πρακτικές χρησιμοποιώντας το 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS.
  • Οι μηχανικοί και οι αναλυτές αξιοποιούν, κορυφαία στον κλάδο, εργαλεία προσομοίωσης για να λειτουργούν πιο γρήγορα και πιο έξυπνα.
  • Όλοι συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο, ειδικά όταν προκύπτουν ζητήματα σχεδιασμού.
  • Γεφυρώστε το χάσμα μεταξύ σχεδιασμού και κατασκευής με διαισθητικά και ισχυρά εργαλεία 3D.

Και πολλα ΑΚΟΜΑ…!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ