Διευκολύνετε τη διδασκαλία του 3D σχεδιασμού SOLIDWORKS αξιοποιώντας τα εργαλεία επικοινωνίας της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE®!

Μεταφέρετε τη διδασκαλία σας στο επόμενο επίπεδο!

Σήμερα, οι φοιτητές πρέπει να αναπτύξουν όχι μόνο ισχυρές δεξιότητες σχεδιασμού και μηχανικής αλλά και επικοινωνιακή, συνεργατική στάση και αξίες για να είναι οι επόμενοι καινοτόμοι που αναζητά ο κόσμος μας.

Με τη δύναμη της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE® που βασίζεται στο cloud, οι άνθρωποι, τα δεδομένα και οι λύσεις συνδυάζονται με τέτοιον τρόπο ώστε να σχηματίσουν έναν παραγωγικό και δυναμικό χώρο ανοιχτό προς στους μαθητές, χάρη σε ένα έξυπνο περιβάλλον συνεργασίας.

Πράγματι, οι εκπαιδευτικοί μπορούν στη συνέχεια να προετοιμάσουν καλύτερα τους μαθητές τους για το μέλλον της βιομηχανίας μέσω ενός προσαρμοσμένου συνόλου εφαρμογών, εκπαιδευτικού περιεχομένου, πιστοποίησης και κοινοτήτων.

Μπορούν επίσης να συνεργάζονται σε 3D πιο εύκολα, βελτιώνοντας τη συμμετοχή των φοιτητών, φέρνοντας τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου στην αίθουσα.

Ανακαλύψτε ΕΔΩ πώς οι οι φοιτητές σας μπορούν να μάθουν τις καθολικές δεξιότητες σχεδιασμού και μηχανικής που χρειάζονται για να δημιουργήσουν εποικοδομητικές καριέρες με τη δύναμη της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE και του SOLIDWORKS.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να συζητήσουμε οποιαδήποτε από τις ανάγκες σας.