Η AlfaSolid SolidWorks, σας παρουσιάζει την ιστορία επιτυχίας ενός πελάτη που αντικατέστησε το υπάρχον λογισμικό GibbsCAM με το SolidCAM εύκολα και γρήγορα!

Η εταιρεία SolidCAM έλαβε πρόσφατα μια κλήση από έναν πιθανό πελάτη, που χρησιμοποιούσε το GibbsCAM, ζητώντας μια λύση CAM και για τις τρεις CNC μηχανές του.
Επί του παρόντος, ο υποψήφιος πελάτης έχει 3 μηχανές CNC στο κατάστημά του και είπε ότι χρειάζεται μια λύση CAM για όλες:

1. Mazak τύπου Mill-Turn
2. Φρέζα 4 Αξόνων Haas
3. Τόρνος LER 2 Αξόνων

Ο υποψήφιος δήλωσε ότι έχει 21 χρόνια εμπειρίας στο λογισμικό CAM και έχει εργαστεί με το CATIA στο παρελθόν. Εκείνη την εποχή, χρησιμοποιούσε το GibbsCAM και δεν ήταν ικανοποιημένος.

Εξηγήσαμε ότι από τη στιγμή που φτάνουμε επί τόπου για να εγκαταστήσουμε το λογισμικό, να εγκαταστήσουμε τους post-processors και να του παρέχουμε εκπαίδευση, δεν προσφέρουμε αξιολογήσεις. Στην πραγματικότητα, μια αξιολόγηση δεν θα ήταν απαραίτητη γιατί μόλις αρχίσει να χρησιμοποιεί το SolidCAM, δεν θα θέλει να σταματήσει! Επιπλέον, τον διαβεβαιώσαμε ότι θα παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξή μας και τις υπηρεσίες μας και αναφέραμε ότι θα είμαστε δίπλα του για όλο το χρόνο συνδρομής, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για περίοδο αξιολόγησης.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος ρώτησε πόσο θα κόστιζε η προσθήκη του iMachining. Η προσθήκη του iMachining θα τον ωθούσε πάνω από τον τρέχοντα προϋπολογισμό του, οπότε του δώσαμε μια αξιολόγηση iMachining, η οποία βοήθησε στο κλείσιμο της συμφωνίας! Τελικά, αποφασίσαμε μια ημερομηνία εγκατάστασης για αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Όταν ένας δυνητικός πελάτης CAM έχει ακούσει για το SolidCAM και το iMachining και είναι δυσαρεστημένος με την τρέχουσα εφαρμογή CAM, είναι πολύ απλό να τον πείσετε να αλλάξει σε SolidCAM!

Η Micro Point επιλέγει το SolidCAM ως τη λύση CAM για χρήση των τύπου Swiss μηχανών.
Η Micro Point αγόρασε πρόσφατα μία νέα μηχανή CNC τύπου Swiss και επικοινώνησε με τη SolidCAM, ως επί χρόνια αξιόπιστο συνεργάτη της, καθώς και με την GibbsCAM για να αξιολογήσει και τις εφαρμογές CAM για αυτού του είδους μηχανών.

Η MicroPoint Pro (mpptools.com) κατασκευάζει ειδικά μηχανήματα για τη δημιουργία ηλεκτρονικών τσιπ για υπολογιστές και τη βιομηχανία κυψελοειδών. Τα εξαρτήματα που παράγονται στο τμήμα CNC είναι μικρά και απαιτούν μια ποικιλία μηχανών CNC όπως: Φρέζα έως 5 άξονες, Τόρνοι, Συρματοκοπής και άλλα.

Για το σχεδιασμό, η εταιρεία χρησιμοποιεί SOLIDWORKS. Έτσι, είναι φυσικό να επιλέξουν το SolidCAM ως λύση CAM το 2010.

Πρόσφατα, η εταιρεία αποφάσισε να εισέλθει στον νέο κλάδο τύπου Swiss για την κατασκευή μικρών ανταλλακτικών σε μεγάλες ποσότητες, εξαλείφοντας την ανάγκη ανάθεσης αυτών των ανταλλακτικών σε εξωτερικούς συνεργάτες, όπως γινόταν πριν.

Η Micro Point αγόρασε ένα νέο μηχάνημα Wivia V268 τύπου Swiss. Για αυτού του είδους εφαρμογή CAM, προφανώς επικοινώνησαν μαζί μας, ως επί χρόνια αξιόπιστο συνεργάτη του SolidCAM, επικοινώνησαν επίσης με τη Cimatron για τη λύση GibbsCAM που προσφέρουν.

Το λογισμικό της GibbsCAM παρουσιάστηκε πρώτα. Η κύρια εντύπωση του Micro Point από την επίδειξη της GibbsCAM ήταν άκρως απογοητευτική, αντίθετα, το SolidCAM για τη λύση σε τύπου Swiss μηχανές, αποδείχθηκε άξια των περιστάσεων, πράγμα που είχε εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούσε η GibbsCAM.

Στην επίδειξη SolidCAM, που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο της Micro Point, παρουσιάσαμε μια τέλεια λύση CAM για τις μηχανές τύπου Swiss και δεν αναφέραμε τίποτα για το ανταγωνιστικό λογισμικό. Αντίθετα, τονίσαμε απλώς τα εκπληκτικά πλεονεκτήματα της λύσης SolidCAM που προσφέρει για τις μηχανές τύπου Swiss, την ενσωμάτωση και τη συσχέτισή της με το SOLIDWORKS και την αξιοσημείωτη επιτυχία της παγκοσμίως.

Ένας πελάτης που δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία τύπου Swiss δεν μπορεί να εργαστεί με μια λύση CAM που είναι καλύπτει μόνο το 80-90%, με την υπόλοιπη εργασία να πραγματοποιείται με χειροκίνητη επεξεργασία του Gcode. Μια εφαρμογή CAM πρέπει να καλύπτει το 100%, συμπεριλαμβανομένου του πολυκαναλικού συγχρονισμού, της προσομοίωσης και ενός τέλειου προγράμματος Gcode.

Η Micro Point προφανώς επέλεξε το SolidCAM, αμέσως μετά την επίδειξη.

Τα σημαντικά συμπεράσματα που πρέπει να συναχθούν από την παραπάνω διαδικασία είναι τα ακόλουθα:

– Μια 100% ολοκληρωμένη λύση CAM είναι απαραίτητη για την πραγματική υποστήριξη των μηχανών CNC τύπου Swiss.
– Η αδιάκριτη έλλειψη εκτίμησης για το ανταγωνιστικό λογισμικό θεωρείται ως μη αντικειμενική, αναξιόπιστη συκοφαντία και μπορεί να δημιουργήσει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.
– Όταν ένας βετεράνος πελάτης της SolidCAM, που είναι ευχαριστημένος με τις λύσεις μας Milling, Turning και Mill-Turn, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης και της συσχέτισής μας με το SOLIDWORKS, καθώς και με την τεχνική υποστήριξη και την υποστήριξή των Post Processors, αποφασίζει να εισαγάγει μηχανές CNC τύπου Swiss στο κατάστημά του, το SolidCAM είναι ο φυσικός, τέλειος συνεργάτης για να του προσφέρει την απόλυτη λύση CAM για αυτού του είδους των μηχανών.

Αυτό το σενάριο των υπαρχόντων πελατών μας SolidCAM που προσθέτουν μηχανές CNC τύπου, για να βελτιώσουν τις κατασκευαστικές τους ικανότητες, πραγματοποιείται παγκοσμίως με αυξανόμενο ρυθμό.

Η λύση CAM της SolidCAM για τύπου Swiss μηχανές, είναι προφανώς η απόλυτη και καλύτερη λύση για αυτούς!

Τα πλεονεκτήματα της κατεργασίας ολισθαίνουσας κεφαλής με SolidCAM.
Παρακολουθήστε τη Mark Stocks από τη SolidCAM UK, μαζί με τις Solid Solutions, SOLIDWORKS και SolidCAM Reseller, να δείχνουν τη δύναμη της εκπληκτικής λύσης Swiss-Type (Sliding-Head) της SolidCAM.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO