ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ SolidWorks

Η SOLIDWORKS έχει διαφορετικές επιλογές αδειών χρήσης, σχεδιασμένες να ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και των χρηστών τους. Στη βιομηχανία λογισμικού, η αδειοδότηση γενικά εμπίπτει σε μία από δύο κατηγορίες· μόνιμες άδειες (π.χ. αγορά για κατοχή, με προαιρετική υπηρεσία συντήρησης) και term άδειες (π.χ. πληρωμή ανάλογα με τη χρήση ή «ενοικίαση» του λογισμικού για μια συγκεκριμένη περίοδο). Η SOLIDWORKS προσφέρει και τις δύο αυτές κατηγορίες και οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τη μία ή και τις δύο επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες τους.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι μόνιμες άδειες, ωστόσο, εξακολουθούν να είναι οι πιο δημοφιλείς άδειες λόγω των πλεονεκτημάτων τους. Αν επρόκειτο να αγοράσετε το SOLIDWORKS η μόνιμη άδεια είναι αυτή που θα σας ωφελήσει καθώς θα είναι για πάντα δική σας.

Κάποιος που αγόρασε το SolidWorks πριν από χρόνια ακόμα και χωρίς συντήρηση θα μπορούσε θεωρητικά να τρέξει την άδεια για πάντα, εφ ‘όσον υπάρχει ένας υπολογιστής και ένα λειτουργικό σύστημα που είναι διαθέσιμα να τρέξουν το λογισμικό.

Μια μόνιμη άδεια χρήσης με συντήρηση σάς παρέχει πρόσβαση σε κάθε προηγούμενη και τελευταία έκδοση του SOLIDWORKS καθώς και στα Service Packs, στην τεχνική υποστήριξη, σε λύσεις γνωσιακής βάσης (Knowledge Base solutions), στο Customer Portal, στο MySolidWorks, κλπ. για την πλήρη βελτιστοποίηση της επένδυσής σας στο SOLIDWORKS.

Ακόμα, οι μόνιμες άδειες με συντήρηση σας προσφέρουν ένα χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Οι πελάτες έχουν επίσης τη σιγουριά ότι με την ολοκληρωτική ιδιοκτησία του λογισμικού τους (Βάσει Συμφωνητικού Αδείας Χρήσης), τα δεδομένα και η πνευματική ιδιοκτησία που συντάσσουν θα είναι πάντα προσβάσιμα και διαθέσιμα.

ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Υπάρχουν δύο τύποι μόνιμων αδειών που πρέπει να εξεταστούν:

Standalone License: Είναι για έναν χρήστη και ενεργοποιείται σε έναν υπολογιστή. Αφού γίνει η ενεργοποίηση, δεν απαιτείται σύνδεση στο internet ή διακομιστής δικτύου για την εκτέλεση του SOLIDWORKS. Η άδεια μπορεί να μετακινηθεί σε άλλη μηχανή αλλά χρειάζεται απενεργοποίηση στην τρέχουσα μηχανή και επανενεργοποίηση στη νέα μηχανή.

Networked (SNL): Μία δικτυακή άδεια θα μπορούσε να μοιραστεί σε πολλούς χρήστες με δίκτυο. Η πρόσβαση στο SOLIDWORKS απαιτεί διακομιστή άδειας εγκατεστημένο από το διαχειριστή και σας επιτρέπει να προσθέσετε μια άδεια στο δίκτυο στο μέλλον.

Μάθετε περισσότερα για τις μόνιμες άδειες του SolidWorks καλώντας μας στο 210 3414408 ή το 210 3414130.