Οι νέες βελτιώσεις του SOLIDWORKS 2022 σας βοηθούν να εργάζεστε πιο έξυπνα και ταχύτερα – μαζί

Οι τεχνολογίες αλλάζουν. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται. Η ανάγκη για γρήγορη και χωρίς σφάλματα ανάπτυξη προϊόντων αυξάνεται σταθερά. Όλοι αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν αυξανόμενες απαιτήσεις στους σχεδιαστές, οι οποίοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με την ανάγκη να παραδίδουν περισσότερα προϊόντα σε λιγότερο χρόνο ώστε να ικανοποιούν τα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα ανάπτυξης.

Για να πετύχουν μπροστά σε αυτές τις προκλήσεις, οι σχεδιαστές χρειάζονται την ικανότητα να δουλεύουν πιο έξυπνα και πιο γρήγορα μαζί. Το SOLIDWORKS® 2022 βασίζεται σε προηγούμενες καινοτομίες και βελτιώσεις για τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας, της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας των προσπαθειών των σχεδιαστών, ενώ βελτιστοποιεί την ικανότητά τους να συνεργάζονται. Οι νέες βελτιώσεις με γνώμονα τον χρήστη θα βελτιστοποιήσουν και θα επιταχύνουν την ανάπτυξη προϊόντων από την αρχική ιδέα ως την παραγωγή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ EBOOK για να μάθετε πώς το λογισμικό SOLIDWORKS 2022 μπορεί να σας παρέχει νέες δυνατότητες από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή.