Η εταιρεία GE Healthcare χρησιμοποιεί το SOLIDWORKS® και το 3EXPERIENCE® Works Simulation

Αυξήστε την ταχύτητα και την ακρίβεια της προσομοίωσης με τα εργαλεία προσομοίωσης του 3DEXPERIENCE® Works Simulation

Η ομάδα αναισθησίας και αναπνευστικής φροντίδας της GE Healthcare αξιοποιεί την προσομοίωση ώστε να λαμβάνει αποφάσεις για τον σχεδιασμό των καινοτόμων προιόντων της, συνδυάζοντας το SOLIDWORKS Flow Simulation και το 3DEXPERIENCE Works Structural Performance Engineer.

Το SOLIDWORKS Flow Simulation είναι μια λύση ρευστοδυναμικής (CFD) ενσωματωμένη στο SOLIDWORKS 3D CAD που επιτρέπει την ανάλυση των ροών υγρού και αερίου εσωτερικά και εξωτερικά από τις σχεδιασμένες γεωμετρίες για τον υπολογισμό της απόδοσης και των δυνατοτήτων του προϊόντος.

Το 3DEXPERIENCE Works Structural Performance Engineer επιτρέπει την δημιουργία προηγμένων γραμμικών, μη γραμμικών στατικών, μεταβαλλόμενων καθώς και δυναμικών μελετών. Ακόμα, δίνει την δυνατότητα να μοντελοποιηθούν προβλήματα μεταβαλλόμενου χρόνου, συχνοτήτων, λυγισμού αλλά και θερμικών μελετών.

Μαζί, αυτά τα εργαλεία προσομοίωσης βοηθούν την GE Healthcare να μειώσει τα φυσικά της πρωτότυπα, να βελτιστοποιήσει τις διαδρομές ανταλλαγής υγρών και αερίου, και να επιταχύνει την ανάπτυξη των προϊόντων της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να μάθετε περισσότερα για το πώς η GE Healthcare αξιοποιεί τα εργαλεία προσομοίωσης της Dassault Systèmes για να επιταχύνει την ανάπτυξη προϊόντων και να μειώσει τα φυσικά πρωτότυπα.