Η AlfaSolid σας παρουσιάζει το SWOOD CAM της Eficad!

Όπως κάθε εξειδικευμένη αγορά, έτσι και η βιομηχανία ξύλου έχει πολλές και πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές, ειδικά στη διαδικασία παραγωγής.

Η αποδοτικότητα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες στους οποίους πρέπει να εστιάσουμε για να σχεδιάσουμε και να παράγουμε γρήγορα με υψηλό ποσοστό αξιοπιστίας.
Το SWOOD CAM προσφέρει την τέλεια απάντηση στις ανάγκες της ξυλουργικής για να σας βοηθήσει να χειριστείτε αυτές τις καθημερινές, απαιτητικές εργασίες.

Χάρη στη γεωμετρική του ανάλυση, το SWOOD CAM ανιχνεύει αυτόματα πολλές μηχανουργικές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο, όπως κατεργασίες περιγράμματος, εσοχής, διάτρησης, αυλακώματος, κοπής με δίσκο και ειδικές καταργασίες για να μπει κάποιος σύνδεσμος (Clamex, κ.λπ.).
Καθώς ο πυρήνας του βασίζεται στην ανάλυση του σχεδιασμένου μοντέλου, θα έχετε την ευχέρεια να δουλέψετε με πολλές μορφές αρχείων (.STEP,.sat,.x_t, κ.λπ.). Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της έξυπνης ανάλυσης είναι ότι μειώνει δραματικά τα σφάλματα παραγωγής. Ακόμη και οι αλλαγές σχεδιασμού της τελευταίας στιγμής λαμβάνονται υπόψη και ενημερώνονται αυτόματα.

Το SWOOD CAM παρέχει επίσης τη δυνατότητα να ειδικές και σύνθετες στρατηγικές κοπής με λίγα κλικ και διατηρεί όλη αυτή την τεχνογνωσία σε μια βιβλιοθήκη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή με ένα απλό drag and drop. Λαμβάνει υπόψη το υλικό σας και ρυθμίζει ιδιαίτερα τον ρυθμό τροφοδοσίας με βάση την κατεύθυνση των «νερών» σε υλικό από μασίφ ξύλο.

Αυτή η μονάδα ενσωματώνει επίσης έως και πέντε άξονες ως βασικό εξοπλισμό, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε όλα τα μηχανήματα του εργαστηρίου/εγκαταστάσεών σας ακόμη και σε διαφορετικές γλώσσες μηχανών. Σε σύνθετα εξαρτήματα 5 αξόνων που πρέπει να ελεγχθούν διπλά, το SWOOD έχει αναπτύξει μια δυνατότητα προσομοίωσης με αφαίρεση υλικού και ανίχνευση συγκρούσεων.

Η λύση SWOOD CAM ασχολείται επίσης με συγκεκριμένα εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, όπως κεφαλές πολυτρύπανου, οριζόντιες κοπές με δίσκους ή τοποθέτησης ταινιών σόκορου, διαμόρφωσης προφίλ για ξυλουργικούς σκοπούς.

Το SWOOD διατηρεί πάντα ενημερωμένες τις λύσεις του με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες μηχανών όλα αυτά τα χρόνια (HOMAG, BIESSE, SCM, Morbidelli, Felder, Holzher κ.λπ.). Αυτό επιτρέπει να δημιουργήσουμε προγράμματα για όλες τις επώνυμες μηχανών CNC για τη βιομηχανία ξύλου έως και πέντε άξονες (WoodWOP, bSolid, BiesseWorks, Maestro, Xilog, TPA, NC-Hops, Gcodes, κ.λπ.). Τέλος, θα έχετε την υψηλότερη απόδοση και από τα δύο προϊόντα SWOOD Design & SWOOD CAM.

Πειστήκατε;

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τα VIDEO