ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ CLOUD ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ SOLIDWORKS

Εξερευνήστε το 3DEXPERIENCE Works Simulation, το οποίο σας προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες ανάλυσης με υψηλές αποδόσεις που κλιμακώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Cloud Simulation

Cloud Simulation

Το 3DEXPERIENCE Works Simulation έχει ισχυρά, αλλά διαισθητικά εργαλεία για να κάνει τη δουλειά σας είτε ο σχεδιασμός του προϊόντος σας απαιτεί δομική, αντοχή, CFD, πλαστικά, ή ηλεκτρομαγνητική ανάλυση. Αυτή η προσομοίωση απευθύνεται τόσο σε ειδικούς όσο και σε σχεδιαστές και μηχανικούς.

Τα εργαλεία του 3DEXPERIENCE Works Simulation προσφέρουν περισσότερα από μία ισχυρή ανάλυση. Λόγω του ότι η πλατφόρμα έχει ανέβει στο Cloud, δίνεται η δυνατότητα στην ομάδα σας να έχει πρόσβαση σε ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο τα μέλη της ομάδας σας θα μπορούν να συνεργάζονται με ευκολία μεταξύ τους και να λαμβάνουν πιο γρήγορες και έξυπνες αποφάσεις. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τους υπολογιστικούς πόρους υψηλής απόδοσης όταν τους χρειάζεστε αντί να επενδύσετε σε ακριβό hardware.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ 3DEXPERIENCE Works Simulation για να μάθετε πώς τα εργαλεία ανάλυσης της πλατφόρμας 3DExperience μπορούν να διευκολύνουν την ροή εργασιών της ανάπτυξης των προϊόντων σας.