Η ALFASOLID Works σε συνεργασία με τη LINO SA

στην Έκθεση METAL MACHINERY

Επισκεφθείτε το εκθεσιακό μας περίπτερο, Α4 στην αίθουσα 1, για να ανακαλύψετε από κοντά τα λογισμικά σχεδιασμού και παραγωγής της ALFASOLID Works, καθώς και τις λύσεις της εταιρίας LINO SA για την τεχνολογία «Metal 3D Printing».

19 – 22 Οκτωβρίου

Hall 1, Περίπτερο Α4

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία της εταιρίας LINO SA με την ALFASOLID Works πάνω στις λύσεις της τεχνολογίας «Metal 3D Printing» και την από κοινού συμμετοχή τους στην Έκθεση METAL MACHINERY.

Εκ μέρους της ALFASOLID Works, στην έκθεση μεγάλη έμφαση θα δοθεί στο λογισμικό SolidCAM®, πρωτοπόρο στις λύσεις CAM για όλες τις κατεργασίες CNC τόρνου και φρέζας, το οποίο είναι άρτια ενσωματωμένο στο περιβάλλον εργασίας του SOLIDWORKS®. Με την επαναστατική τεχνολογία του iMachining®, οι εταιρίες εξοικονομούν 70% ή και περισσότερο στον χρόνο κατεργασίας των CNC μηχανών και ταυτόχρονα παρατείνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής των  κοπτικών εργαλείων.

Αν και το SolidCAM® μέχρι πρότινος αποτελούσε κύρια λύση για την «αφαιρετική κατασκευή» μέσω των CNC μηχανών, τα τελευταία χρόνια η εταιρία επέλεξε να διερύνει τις δυνατότητες του λογισμικού και ως προς το κομμάτι της «προσθετικής κατασκευής», δηλαδή του 3D Printing. Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, η SolidCAM® ξεκίνησε συνεργασία με την Desktop Metal, προσφέροντας έτσι λύσεις και για την τεχνολογία της 3D Εκτύπωσης Μετάλλου. Πράγματι, τα τελευταία χρόνια, το κόστος του «Metal 3D Printing» έχει μειωθεί αρκετά, ενώ ταυτόχρονα έχει αυξηθεί και η ποιότητα των παραγόμενων κατασκευών.

Στην Ελλάδα, επίσημος εκπρόσωπος της Desktop Metal είναι η LINO SA, η οποία εξειδικεύεται σε λύσεις τριασδιάστασης εκτύπωσης για πάνω από 25 χρόνια.

Στο περίπτερό μας στην Έκθεση θα υπάρχει διαθέσιμος και σε λειτουργία o εκτυπωτής «Desktop Metal Studio System» της LINO SA, έτσι ώστε να ανακαλύψετε εμπράκτως την εξέλιξη στην τεχνολογία της εκτύπωσης μετάλλου, καθώς και τις λύσεις SolidCAM® Additive Manufacturing.

Σας περιμένουμε εκεί!

Για οποιαδήποτε απορία, καλέστε στο 2103414408.