ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ SOLIDWORKS για τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Θράκη
SOLIDWORKS What’s New 2024 & 3DEXPERIENCE
4 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη

Όπως κάθε χρόνο, είναι η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ SOLIDWORKS για τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Θράκη.

Κάντε την εγγραφή σας:
Θεσσαλονίκη, 4 Νοεμβρίου 2023 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Αντίστοιχη παρουσίαση θα γίνει και στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου 2023.

Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2023 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Δηλώστε συμμετοχή στις ζωντανές παρουσιάσεις SOLIDWORKS και 3DEXPERIENCE What’s New 2024 για να ενημερωθείτε για τις πρόσφατες βελτιώσεις και τις ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες που θα έχετε στη διάθεσή σας με το SOLIDWORKS 2024.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν:

  • Οι πιο πρόσφατες βελτιώσεις CAD με το SOLIDWORKS 2024 για να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας, αυτοματοποιώντας και συντομεύοντας τις ροές εργασίας και δουλεύοντας πιο γρήγορα με τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις απόδοσης και διεπαφής.
  • Η λύση για την οργάνωση ALFASOLID Works Enterprise PDM και ειδικές εφαρμογές που αναπτύξαμε. Παράλληλα, πώς να επωφεληθείτε από τις νέες δυνατότητες διαχείρισης αρχείων μέσω Cloud του 3DEXPERIENCE Works, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον, δυνατότητα κοινής χρήσης και αποθήκευσης CAD αρχείων.
  • Οι λύσεις για στους χρήστες SOLIDWORKS που συνδέονται με το CLOUD, μέσω της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE Works. Θα ανακαλύψουμε μαζί το xDesign, Robot Programmer, Project Planner και πολλές άλλες εφαρμογές που βοηθούν το Collaboration της εταιρίας.
  • Τα θεμελιώδη εργαλεία SolidWorks σε ανασκόπηση, όπως για επεξεργασία μετάλλου το SolidCAM iMachining, για σχεδιασμό και επεξεργασία ξύλου το SWOOD, για αυτοματισμό το DriveWorks, και άλλες μεταλλικές κατασκευές SolidSteel.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2311218150 και 2103414408.

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε από κοντά!