ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η AlfaSolid SolidWorks συμμετείχε στις 13 και 14 Μαΐου 2022, στο 1ο Συνέδριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Ξυλουργική – Επιπλοποιία – Ξυλογλυπτική: Πραγματικότητα και Προοπτικές» το οποίο διεξήχθη στον Μουσειακό Πολυχώρο του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων καθώς και σε εργαστηριακούς χώρους της Σχολής.

Σε συνεργασία με τo Σιβιτανίδειο Ίδρυμα που μας φιλοξένησε, η AlfaSolid SolidWorks παρουσίασε την λύση SOLIDWORKS SWOOD της EFICAD, την πιο ολοκληρωμένη λύση στη Βιομηχανία του Ξύλου που καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη τη δημιουργία κατασκευαστικών σχεδίων παραγωγής.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καθηγητές Μαργαρίτα Χαλκιά – Καθηγήτρια Εφαρμοσμένων Τεχνών (Υπ. Τομέα), Σουλτάνα Χουβαρδά – M.Sc. Καθηγήτρια Επιπλοποιίας 3ου ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου Σχολής, Γεώργιο Νταλό – Αναπληρωτής Πρόεδρος Τμ. Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού Παν. Θεσσαλίας και Ιωάννη Ζώρζο – Συγγραφέας, Καθηγητής Επιπλοποιίας και Σχεδιαστής Δομικών Έργων για την αμέριστη υποστήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στην AlfaSolid SolidWorks και τις υπηρεσίες μας.

Η AlfaSolid έβαλε το SolidWorks σε όλα τα Ελληνικά και Κυπριακά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και το έκαναν να είναι το πλέον χρησιμοποιημένο 3D CAD σχεδιαστικό στην Ελληνική και Κυπριακή βιομηχανία.