Εργαλεία προσομοίωσης μέσω του Cloud που έχουν σχεδιαστεί για τους χρήστες του SOLIDWORKS

Οι εκπλήξεις είναι κρίσιμες για την ψυχαγωγία των κινηματογραφικών ταινιών, αλλά οι εκπλήξεις στην ανάπτυξη προϊόντων συχνά είναι υπερβολικές. Τα προβλήματα ποιότητας, προϋπολογισμού και δυσαρεστημένων πελατών δεν είναι το είδος του δράματος που θέλετε.

Οι δυνατότητες προσομοίωσης SOLIDWORKS® σάς βοηθούν να προβλέψετε ψηφιακά τη συμπεριφορά των εξαρτημάτων και των συναρμολογημάτων σας όταν αυτά εκτίθενται σε πραγματικά φυσικά φορτία. Βρείτε γρήγορα πληροφορίες για την απόδοση, την αξιοπιστία, την ανθεκτικότητα, και την ασφάλεια των προϊόντων σας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ανάπτυξης και μειώστε δραστικά την πιθανότητα τραγικών και δαπανηρών αστοχιών των προϊόντων.

Η προσομοίωση θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το προϊόν σας, όπως:

  • Θα λειτουργήσει το προϊόν μου; Είναι αρκετά δυνατό; Θα διαρκέσει;
  • Είναι υπερκατασκευασμένο; Σπαταλώ υλικά; Μπορώ να το κάνω πιο ελαφρύ;
  • Θα υπερθερμανθεί; Είναι η μετάδοση σήματος ραδιοσυχνοτήτων βέλτιστη;
  •  Μπορεί να κατασκευαστεί;

Ακόμη μεγαλύτερη ισχύς προσομοίωσης για τους χρήστες του SOLIDWORKS

Ξεκινώντας από το SOLIDWORKS, μπορείτε να συνδεθείτε στο 3DEXPERIENCE® Works Simulation portfolio και να εκτελέσετε προηγμένες ρεαλιστικές προσομοιώσεις χρησιμοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία SIMULIA με μια ενσωματωμένη και συνειρμική ροή εργασίας. Αποθηκεύστε, διαχειριστείτε και μοιραστείτε τα δεδομένα σχεδίασης και προσομοίωσης σε ένα ασφαλές περιβάλλον που βασίζεται στο cloud. Δείτε και συγκρίνετε εύκολα τα αποτελέσματα της προσομοίωσης με ένα απλό πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Επωφεληθείτε από την προηγμένη δομή από την αποδεδειγμένη τεχνολογία Abaqus, την υπολογιστική δυναμική ρευστών (CFD), την ηλεκτρομαγνητική και την προσομοίωση πλαστικών.

Simulation Power for SOLIDWORKS Users

Simulation Power for SOLIDWORKS Users

Επιπλέον, η πλατφόρμα 3DEXPERIENCE σας επιτρέπει να εργάζεστε ταυτόχρονα και να συνεργάζεστε με συναδέλφους από οποιαδήποτε τοποθεσία. Ανεξάρτητα από το αν είστε μια μικρή εταιρεία σε ένα μόνο μέρος ή μια πολυκεντρική διεθνής εταιρεία, ολόκληρη η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων -συμπεριλαμβανομένων των μάνατζερ και στελεχών- έχει έναν απλό τρόπο να παραμένει στην ίδια σελίδα με κοινόχρηστους πίνακες ελέγχου και κοινότητες.

Οι δυνατότητες προσομοίωσης στο 3DEXPERIENCE Works portfolio περιλαμβάνουν, ενδεικτικά, τα εξής:

  • Προηγμένη γραμμική και μη γραμμική στατική, ημιστατική και δυναμική ανάλυση (τεχνολογία Abaqus) που περιλαμβάνει συρόμενες επαφές, μεγάλες παραμορφώσεις και υπερ-ελαστικά υλικά
  • Προηγμένα εργαλεία για καλύτερη πλεγματοποίηση με ευρύ φάσμα μορφών και τύπων στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των τετράεδρων, bricks, κελυφών και στοιχείων beam
  • Προσομοιώσεις κόπωσης (ασφαλής τεχνολογία), συμπεριλαμβανομένης της μονοαξονικής και πολυαξονικής φόρτωσης, των μορφών στρες και αντοχής, και μια ευρεία βιβλιοθήκη υλικών με περιγραφή μηχανικών ιδιοτήτων για περισσότερα από 350 υλικά
  • Υπολογιστικά συστήματα υψηλής απόδοσης (HPC) για επέκταση των δυνατοτήτων πληροφορικής και επιτάχυνση του χρόνου υπολογισμού σε ισχυρούς υπολογιστές στις εγκαταστάσεις τους ή στο cloud
Simulation Power for SOLIDWORKS Users

Simulation Power for SOLIDWORKS Users

Κάλυψη όλων των βάσεων προσομοίωσης

Το 3DEXPERIENCE Works Simulation προσφέρει ένα ενοποιημένο περιβάλλον ανάπτυξης προϊόντων που βασίζεται στο cloud, επιτρέποντας στις ομάδες σχεδιασμού και προσομοίωσης να εργαστούν από το σπίτι, το γραφείο, ή το δρόμο. Δεδομένου ότι τα δεδομένα σχεδιασμού και προσομοίωσης αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud, είναι διαθέσιμα 24/7/365 σε ολόκληρη την ομάδα σας. Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί εξοικονομούν χρόνο με το cloud computing, όχι μόνο για να λύνουν μεγαλύτερες προσομοιώσεις ταχύτερα, αλλά αποδεσμεύοντας τους τοπικούς υπολογιστικούς πόρους τους ενώ η προσομοίωση εκτελείται εξ αποστάσεως στο cloud.

Η διαχείριση δεδομένων στην πλατφόρμα συνοδεύεται από πολλές εφαρμογές που σας βοηθούν να διαχειρίζεστε μεθοδικά και αποτελεσματικά τους κύκλους ζωής των προϊόντων σας. Ο κίνδυνος σφαλμάτων μειώνεται δραστικά· οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν εύκολα δεδομένα σχεδιασμού και προσομοίωσης που συνδέονται μεταξύ τους.

Η προσομοίωση δίνει στους μηχανικούς τη δυνατότητα να διεξάγουν απεριόριστες δοκιμές σε ένα ψηφιακό περιβάλλον χωρίς να σπαταλούν χρόνο και υλικά. Παρέχει ένα περιβάλλον που βοηθά στην ταυτόχρονη πρόληψη προβλημάτων, τη βελτίωση του σχεδιασμού, και τη δοκιμή νέων ιδεών, επιτρέποντας στους μηχανικούς να πειραματίζονται με διάφορα σενάρια χωρίς τη δημιουργία ενός φυσικού πρωτοτύπου.

Με δομική, ροή υγρών, έγχυση πλαστικού, κόπωση, και ηλεκτρομαγνητική προσομοίωση όλα σε ένα μέρος, μπορείτε να ανακαλύψετε τις πιο ρεαλιστικές τεχνικές γνώσεις για την νέα διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων που υποστηρίζεται από την κορυφαία τεχνολογία από SIMULIA: Abaqus και CST.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 14 408 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να μειώσετε τις επαναλήψεις στο σχεδιασμό και να ελαχιστοποιήσετε τα φυσικά πρωτότυπα.