Ειδική Προσφορά 3D Experience για φοιτητές και εκπαιδευτικούς

Λόγω της παρούσας κατάστασης σε σχέση με την εξάπλωση του ιού COVID-19, είναι πολύ σημαντικό όλοι οι φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους από το σπίτι.

Για τον λόγο αυτό, η AlfaSolid SOLIDWORKS σας ανακοινώνει την προσφορά «Always On», η οποία επιτρέπει στους φοιτητές να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στις λύσεις «3D Σχεδιασμού σε περιβάλλον cloud» μέσω της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE.

Πιο συγκεκριμένα, για να επωφεληθείτε από την προσφορά, θα πρέπει να συνδεθείτε ΕΔΩ και να συμπληρώσετε την αίτηση επιλέγοντας το 3D DESIGNER (SOLIDWORKS).

Το πλεονέκτημα της προσφοράς αυτής, είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις νέες αυτές δυνατότητες CAD σχεδιασμού από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα κι αν έχετε υπολογιστή Mac!

Ισχύς προσφοράς: Έως 22 Μαΐου

Οι άδειες που θα δοθούν, είναι περιορισμένες και λήγουν την 31η του Αυγούστου. Ωστόσο, έπειτα από το πέρας αυτής της ημερομηνίας, ακόμα κι αν έχουν λήξει οι άδειές σας, τα δεδομένα δεν θα σβηστούν αμέσως. Θα λάβετε ειδοποιήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε εξαγωγή των δεδομένων αυτών.