Η Proteus Motion καινοτομεί με την πλατφόρμα 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Το σύστημα αξιολόγησης και αποκατάστασης αθλητών, Proteus System, επιτυγχάνει τους στόχους του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης σε χρόνο ρεκόρ.

Το Proteus System από την Proteus Motion είναι ένα έξυπνο εργαλείο άσκησης και αποκατάστασης αθλητικών κινήσεων για τους αθλητές. Η εταιρεία δημιούργησε ένα λογισμικό που μετράει με ακρίβεια και βοηθά στην ενίσχυση, την βελτιστοποίηση και την αποκατάσταση των αθλητικών κινήσεων και της ανθρώπινης ισχύος χρησιμοποιώντας κατοχυρωμένη 3D αντίσταση και 3D μέτρηση.

Τα εμπορικά προϊόντα γυμναστικής απαιτούν έξι φορές τον συντελεστή ασφάλειας για όλα τα φέροντα στοιχεία. Αξιοποιώντας το 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS η εταιρεία εξοικονόμησε τεράστιες ποσότητες χρόνου και χρήματος με ψηφιακά πρωτότυπα, χρησιμοποιώντας ανάλυση πεπερασμένων στοιχείων για χιλιάδες επαναλήψεις. Η εταιρεία αύξησε επίσης σημαντικά την αποδοτικότητα της χρησιμοποιώντας το 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, για να επιτρέψει την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ της γεωγραφικά διάσπαρτης ομάδας R&D και των κατασκευαστών.

“Μόλις υιοθετήσαμε το 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, τα πράγματα άλλαξαν. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτό το σύστημα ανταλλαγής αρχείων και αυτή η πλατφόρμα έχει αυξήσει την ταχύτητα της Έρευνας & Ανάπτυξης μας, η οποία πραγματικά μεταφράζεται σε απόλυτη επιχειρηματική αποτελεσματικότητα”

– Sam Miller,

Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Proteus Motion

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ για να μάθετε πώς η Proteus Motion χρησιμοποιεί το 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS για να σχεδιάσει ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα resistance training στην αγορά.