Παρουσίαση για την πλατφόρμα 3DEXPERIENCE - 3D Creator, 3D Sculptor και Enovia μέσω διαδικτύου

Η παρακολούθηση της παρουσίασης αυτής είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες και φίλους του SOLIDWORKS

3DCreator:

Δημιουργήστε, συνεργαστείτε και νεωτερίστε

Επιλύστε νέα προβλήματα με μια λύση τρισδιάστατης μοντελοποίησης που βασίζεται στο cloud, εκτελείται στην πλατφόρμα 3DEXPERIENCE® και λειτουργεί άψογα με το SOLIDWORKS®. Δημιουργήστε, αναθεωρήστε και αξιολογήστε εύκολα και γρήγορα τρισδιάστατα εννοιολογικά και λεπτομερή μοντέλα με το 3D Creator (το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή xDesign). Συνεργαστείτε χωρίς τριβές και χρησιμοποιήστε λύσεις που συνεργάζονται άψογα στην πλατφόρμα για να σχεδιάσετε, να προσομοιώσετε και να κατασκευάσετε τα προϊόντα σας και να διαχειριστείτε τα δεδομένα του προϊόντος και τον κύκλο ζωής σας.

 

3DSculptor:

Δημιουργήστε, αναθεωρήστε και αξιολογήστε

Δημιουργήστε οργανικά σχήματα και πολύπλοκες επιφάνειες εύκολα με μια λύση μοντελοποίησης που βασίζεται σε μία Cloud πλατφόρμα, την 3DEXPERIENCE® και λειτουργεί άψογα με το SOLIDWORKS®. Δημιουργήστε, αναθεωρήστε και αξιολογήστε εύκολα και γρήγορα οργανικά και εργονομικά σχήματα με το 3D Sculptor (το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή xShape). Συνεργαστείτε χωρίς τριβές και χρησιμοποιήστε λύσεις που συνεργάζονται άψογα στην πλατφόρμα για να σχεδιάσετε, να προσομοιώσετε και να κατασκευάσετε τα προϊόντα σας και να διαχειριστείτε τα δεδομένα του προϊόντος και τον κύκλο ζωής τους.

 

ENOVIA:

Σχεδιάστε τον ορισμό την επιτυχίας σας

Το 3DEXPERIENCE ENOVIA σάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τον ορισμό της επιτυχίας σας με ένα ευρύ portfolio τεχνικών και επιχειρηματικών εφαρμογών για όλους τους χρήστες σε όλη την επιχείρησή σας. Με το ENOVIA, οι ομάδες συνεργάζονται και καινοτομούν μαζί για να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν ένα επιτυχημένο σχέδιο ,ένα που είναι ευέλικτο, επιτρέποντας συνεχή βελτιστοποίηση, παρακολούθηση της προόδου σε πραγματικό χρόνο και συμμόρφωση με τα πρότυπα και τους κανονισμούς του κλάδου.

Ημέρα & Ώρα διεξαγωγής:

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 – 16:00 – 18:00 – ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Κρατήστε τη θέση σας σήμερα για να:

  • Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βελτιώσεις και τις νέες ροές εργασίας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα
  • Δοκιμάσετε τις διευρυμένες λύσεις που μπορούν να μειώσουν τον χρόνο κυκλοφορίας του προϊόντος σας στην αγορά
  • Επικοινωνήστε με τους ειδικούς και εμβαθύνετε στις νέες δυνατότητες που σας προσφέρονται