Συντήρηση και Αναβάθμιση SolidWorks

Υπηρεσίες Συντήρησης

Ως μέλος των συνδρομητικών υπηρεσιών, ο οργανισμός σας λαμβάνει αναβαθμίσεις και ενημερώσεις, τεχνική υποστήριξη από την Alfasolid και πρόσβαση σε μια ευρεία ποικιλία των πόρων.

Αναβαθμίσεις λογισμικού και Βελτιώσεις

Αποκτήστε αυτόματες αναβαθμίσεις για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του λογισμικού SolidWorks, συμπεριλαμβανομένων των νέων εκδόσεων και Service Packs. H SolidWorks βελτιώνει συνεχώς το λογισμικό της και ανταποκρίνεται γρήγορα σε θέματα που απασχολούν τους πελάτες. Αυτόματη ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κρατά ενήμερους με σημαντικές ειδήσεις,αιτήματα των υπηρεσιών,καθώς και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού.

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες της SolidWorks σας παρέχουν συνεχή τεχνική υποστήριξη από τον επίσημο αντιπρόσωπο της SolidWorks σε Ελλάδα και Κύπρο, την Alfasolid. Οι υπηρεσίες υποστήριξης περιλαμβάνουν τηλεφωνική υποστήριξη σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, τις εντολές του μενού, τα θέματα εγκατάστασης,καθώς και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Επίσης, βάσει ξεχωριστών συμφωνιών, η Alfasolid μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως η εκπαίδευση, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την προσαρμογή.

Knowledge Base

Αναζητήστε μια περιεκτική βιβλιοθήκη εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων και των τεχνικών άρθρων, θεμάτων βοήθειας, Tech Tips, Tech Alerts, μακροεντολών, και βέλτιστων πρακτικών, όλα γραμμένα και ελεγμένα από του ειδικούς της SolidWorks. Περιεκτικά άρθρα σας δίνουν εικόνα για τα χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες,καθώς και τις λύσεις που καλύπτουν όλες τις δυνατότητες του προϊόντος. Όταν χρειάζεστε πληροφορίες – μέρα ή νύχτα – να είστε βέβαιοι ότι οι απαντήσεις είναι στα χέρια σας.

Δυνατότητα Αίτησης Βελτιώσεων

Οι Υπηρεσίες Συντήρησης της SolidWorks σας δίνουν το δικαίωμα να καταχωρίσετε αιτήσεις για βελτίωση , ώστε να μπορείτε να επηρεάσετε άμεσα τη μελλοντική ανάπτυξη του λογισμικού SolidWorks. Στην πραγματικότητα, τα ενεργά μέλη των υπηρεσιών συντήρησης έδωσαν το έναυσμα για πάνω από το 90% των εκατοντάδων βελτιώσεων που εισήχθησαν με κάθε νέα έκδοση του λογισμικού SolidWorks. Μπορείτε να δώσετε ακόμη και πληροφορίες για τις απαιτήσεις σας σχετικά με τη συγκεκριμένη χρήση του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.
Το SolidWorks Customer Portal σας δίνει κάθε ώρα και μέρα online πρόσβαση σε ένα πλήρες φάσμα πληροφοριών και πόρων που διαθέτει:

Γιατί να εγγραφείτε

Το οικονομικό περιβάλλον του σήμερα, είναι σημαντικό να διατηρηθεί ένα up-to-date περιβάλλον ανάπτυξης που σας κρατά ανταγωνιστικούς, βελτιώνει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ενδυναμώνει τον προγραμματισμό. Οι Υπηρεσίες Συντήρησης της SolidWorks προσφέρουν έναν έξυπνο, ευέλικτο τρόπο για να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας με τις λύσεις SolidWorks.
Για να ενισχυθούν οι επενδύσεις σας στο λογισμικό SolidWorks ®, μπορείτε να πάρετε πλήρη στήριξη από την Alfasolid, για να σας καθοδηγήσει μέσα από οποιαδήποτε πρόκληση. Μπορείτε ακόμη να μιλήσετε με τους ειδικούς του είδους, της Dassault Systèmes SolidWorks Corp., οι οποίοι μπορούν να λειτουργούν στην επιφάνεια εργασίας σας (αν έχουν την έγκρισή σας).
Οι συνδρομητικές υπηρεσίες αποτελούν μία ή τριετείς συμβάσεις που προσφέρουν εκπτώσεις και σταθερότητα των τιμών για τη διάρκεια της σύμβασης. Αν είστε σε θέση να προβλέψετε το κόστος, «απελευθερώνετε» χρήματα για άλλες επενδύσεις. Και η προστασία των τιμών έχει αναδρομική ισχύ – μπορείτε να προσθέσετε νέες άδειες στις συνδρομητικές υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, υπό τους αρχικούς όρους.
Οι συνδρομές των Υπηρεσιών Συντήρησης έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε δοκιμές και πιστοποίηση για το Certified SolidWorks Associate και Certified SolidWorks Professional πιστοποιητικό. Αυτές οι πιστοποιήσεις δείχνουν προς τους πελάτες, τους εργοδότες, και τος συνεργάτες του κλάδου σας πως ένας χρήστης SolidWorks έχει είτε βασική (CSWA) ή προηγμένη (CSWP) εμπειρία στο πιο διαδεδομένο 3D CAD λογισμικό του κόσμου. Οι εξετάσεις επίσης χρησιμεύουν και για να εντοπιστούν οι τομείς δεξιοτήτων, όπου οι χρήστες 3D CAD πρέπει να βελτιωθούν.
Το SolidWorks είναι το πιο ευρέως αναγνωρίσιμο 3D CAD λογισμικό, δημιουργώντας μια τεράστια, ζωντανή κοινότητα για τη δικτύωση, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, τη μάθηση, και την έμπνευση. Μείνετε συνδεδεμένοι με τους ειδικούς τεχνικούς της SolidWorks, τους προγραμματιστές και άλλους χρήστες, μέσω γεγονότων μόνο για συνδρομητές, και πολλά άλλα
Εκτός από τη live υποστήριξη, οι συνδρομητές έχουν πλήρη πρόσβαση στο SolidWorks Knowledge Base, μια διογκούμενη Web-based βιβλιοθήκη με πληροφορίες και πόρους. Ανοικτή μόνο για μέλη των Υπηρεσίων Συντήρησης, η βάση γνώσεων αυτή είναι ένα συνεχώς ενημερωμένο καταχωρητήριο με τεχνικά άρθρα, θέματα βοήθειας, Tech Tips, Βέλτιστες Πρακτικές, Λύσεις και μακροεντολές, όλα γραμμένα και ελεγμένα από τους ειδικούς της SolidWorks σε συνδυασμό με μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης. Λίγα λεπτά αυτο-κατευθυνόμενης μάθησης μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας για μια ολόκληρη καριέρα.
Αναβαθμίσεις, νέες εκδόσεις, ειδικές εκδόσεις, πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, webcasts – όλα αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους στις Υπηρεσίες – θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την απόδοση και την παραγωγικότητά σας, κρατώντας σας ανταγωνιστικούς στον τομέα σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους πόρους αυτούς για το SolidWorks Standard, SolidWorks eDrawings ® Professional, PhotoWorks, SolidWorks ToolBox, SolidWorks Utilities, και FeatureWorks ®.
Η DS SolidWorks αντιμετωπίζει όλα τα καίρια ζητήμάτα που σας απασχολούν κατά τη χρήση του SolidWorks, είτε αν είστε στην τρέχουσα είτε στην προηγούμενη έκδοση. Αυτή η πλήρης, εκτεταμένη υποστήριξη ισχύει για συνολικά 18 μήνες από την κυκλοφορία της έκδοσης, δίνοντάς σας την ελευθερία να αναβαθμίσετε με τους δικούς σας όρους και το δικό σας χρονοδιάγραμμα σας.
Απολαύστε την άμεση πρόσβαση σε μια περιεκτική βιβλιοθήκη σχεδίων, εξαρτημάτων, συγκροτημάτων, καθώς και των χαρακτηριστικών που συνεισφέρουν στους SolidWorks χρήστες σε όλο τον κόσμο. Κάντε drag and drop τα μοντέλα κατευθείαν στα σχέδιά σας και σώστε τον εαυτό σας από ώρες και ώρες σχεδιασμού.
Ως μέλος των Υπηρεσιών Συντήρησης, μπορείτε να επηρεάσετε άμεσα τη μελλοντική ανάπτυξη του λογισμικού SolidWorks ζητώντας συγκεκριμένες βελτιώσεις. Οι συνδρομητές των Υπηρεσιών Συντήρησης κινούν πάνω από το 90 τοις εκατό από τις εκατοντάδες νέες βελτιώσεις σε κάθε έκδοση του SolidWorks. Οι πελάτες των υπηρεσιών αυτών έχουν και το προνόμιο για την προεπισκόπηση του SolidWorks beta και των Early Visibility (EV) Service Packs, έχοντας πρώτοι το όφελος από τις πιο πρόσφατες δυνατότητες CAD.
Η πύλη είναι ο βασικός προορισμός από το σημείο της αγοράς μέσω της εγκατάστασης και αναβάθμισης. Είναι η πόρτα για όλο το εύρος των πόρων των Υπηρεσιών Συντήρησης SolidWorks συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης, των service packs, των αιτήσεων βελτίωσης,των πληροφοριών άδειας, webcasts, των εκπτώσεων συνεργατών, της ηλεκτρονικής μάθησης και πολλών άλλων. Είναι προσαρμόσιμο ώστε να καλύπτει τις ατομικές ή τις ομαδικές προτιμήσεις.
Η AlfaSolid σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων λογισμικού του πλέον καταξιωμένου προγράμματος 3D σχεδίασης SolidWorks. Παράλληλα, μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα κύκλο εκπαιδεύσεων που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, ώστε να γνωρίσετε από κοντά το μαγικό κόσμο και τα μυστικά του SolidWorks.