• Σχεδιασμος και Μελετες
  • PDM Οργανωση
  • Προσομοιώσεις
  • Κατεργασίες
  • Προϊόντα Συνεργατών
  • Δωρεάν Εργαλεία

SolidWorks Professional

ο SOLIDWORKS Professional εμπεριέχει όλη τη δύναμη του SOLIDWORKS Standard με επιπλέον δυνατότητες, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγικότητα, διασφαλίζουν την ακρίβεια και την ποιότητα και σας βοηθούν στην επικοινωνία.

Το SOLIDWORKS Professional εμπεριέχει βιβλιοθήκες τυποποιημένων τεμαχίων, εργαλεία που βοηθούν στην εκμετάλλευση και αφομοίωση εισαγόμενων (imported) γεωμετριών και εφαρμογές που ελέγχουν τα σχέδια για λάθη. Τα σχέδιά σας μπορούν να αποκτήσουν φωτορεαλιστική απεικόνιση με το Photoview 360 και να μεταβιβαστούν σε προμηθευτές, συνεργάτες κ.λπ., με το eDrawings Professional, ένα εργαλείο που επιτρέπει την απεικόνιση, τη μέτρηση και το σχολιασμό των σχεδίων.

Το SOLIDWORKS Professional προσφέρει επιπρόσθετα και ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης τεχνικών δεδομένων το οποίο καταχωρεί με ασφάλεια όλες τις κατάλληλες πληροφορίες και παρακολουθεί τις αλλαγές των σχεδίων.

Βιώστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία σχεδιασμού με το SOLIDWORKS Professional.

Δείτε Περισσότερα

Τεχνικά Εγχειρίδια

Ζητήστε προσφορά

Δείτε Βίντεο

Με την Alfasolid χτίζεις την επιτυχία σου

Παρόμοια Προϊόντα

SOLIDWORKS Standard

Το SOLIDWORKS Standard προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές δυνατότητες 3D σχεδιασμού, υψηλή απόδοση και ευκολία χρήσης.

SOLIDWORKS Premium

Το SOLIDWORKS Premium επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες σχεδιασμού του SOLIDWORKS Professional, αποτελώντας έτσι τη ναυαρχίδα των λύσεων ανάπτυξης προϊόντος της οικογένειας SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS Electrical

Το SOLIDWORKS Electrical σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τρισδιάστατες κατασκευές και/ ή καμπίνες, να εισάγετε τρισδιάστατα τμήματα, με συνέπεια πραγματικού χρόνου σε έλεγχο και ενημερώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ