«Η δύναμη του SOLIDWORKS είναι ότι τα εργαλεία προσομοίωσης SOLIDWORKS Simulation, τα κριτήρια και οι συνθήκες παραγωγής SOLIDWORKS Cam, καθώς και η θέση του προϊόντος στην αγορά, αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία στη φάση σχεδιασμού και μελέτης προϊόντος»
Δημήτριος Μανώλης, Διευθυντής AlfaSolid

210 3414408 | pliroforia@alfasolid.com
  • SOLIDWORKS Premium

Μάθετε πώς η ολοκληρωμένη λύση SOLIDWORKS βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων σας

Το SOLIDWORKS® Premium είναι κάτι περισσότερο από ένα λογισμικό CAD – είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα εξειδικευμένων εργαλείων τα οποία συνεργάζονται αρμονικά για να σας επιτρέπουν να μοντελοποιείτε, να οπτικοποιείτε, να προσομοιώνετε, να επικυρώνετε, να επικοινωνείτε, να κοστολογείτε, να τεκμηριώνετε και να προετοιμάζετε καλύτερα τα σχέδιά σας για την παραγωγή. Τα εργαλεία σχεδίασης του SOLIDWORKS σάς επιτρέπουν να μετατρέπετε αποτελεσματικά έννοιες σε πρακτικά, εκτελέσιμα σχέδια, και να χρησιμοποιείτε προηγμένες δυνατότητες αυτοματισμού για να χειρίζεστε επαναλαμβανόμενες μη αυτόματες εργασίες.

Κατεβάστε το whitepaper και μάθετε πώς το SOLIDWORKS Premium σας επιτρέπει να:

  • Επικοινωνείτε και συνεργάζεστε εύκολα σε όλη τη διαδικασία
  • Ελέγχετε τη δυνατότητα κατασκευής προϊόντων σε κάθε στάδιο
  • Αυτοματοποιείτε την παραγωγή κώδικα για κατεργασία και παραγωγή
  • Δημιουργείτε εύκολα πολύπλοκες επιφάνειες και σχήματα
  • Εξάγετε φωτορεαλιστικές εικόνες και κινούμενες εικόνες

Οι κορυφαίες εταιρείες σε όλους σχεδόν τους κλάδους βασίζονται στο SOLIDWORKS για να μπορούν να υλοποιούν τα σχέδια των προϊόντων τους πιο γρήγορα, αποδοτικά και οικονομικά, χωρίς συμβιβασμούς στην ακρίβεια ή την ποιότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ WHITE PAPER για να μάθετε πώς μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία σχεδιασμού σας και να βελτιώσετε την ποιότητα των προϊόντων σας με το SOLIDWORKS Premium.

SolidWorks Premium

Το SOLIDWORKS Premium επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες σχεδιασμού του SOLIDWORKS Professional, αποτελώντας έτσι τη ναυαρχίδα των λύσεων ανάπτυξης προϊόντος της οικογένειας SOLIDWORKS.

Πλούσιες δυνατότητες προσομοίωσης επιτρέπουν στο χρήστη να δοκιμάζει και να ελέγχει τη συμπεριφορά των σχεδίων σε πραγματικές συνθήκες κίνησης και καταπόνησης. Ο έλεγχος της αλληλεπίδρασης ανοχών και συναρμογών διασφαλίζει την παραγωγή και βοηθά στην επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων κατασκευών πολύ νωρίς στη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης.

Επιπρόσθετες ομάδες εργαλείων βοηθούν στο σωστό σχεδιασμό, την τοποθέτηση και ανάπτυξη βιβλιογραφίας για ηλεκτρική καλωδίωση και σωληνώσεις ενώ επιτρέπουν την εισαγωγή δεδομένων ηλεκτρονικών πλακετών στο 3D μοντέλο. Το SOLIDWORKS Premium μπορεί επίσης να συνεργαστεί και με δεδομένα 3D Scan.

Αποκτήστε μία ολοκληρωμένη λύση ανάπτυξης προϊόντος με το SOLIDWORKS Premium.

Τεχνικά Εγχειρίδια

Ζητήστε προσφορά

Δείτε Βίντεο

Με την Alfasolid χτίζεις την επιτυχία σου

Παρόμοια Προϊόντα

SOLIDWORKS Standard

Το SOLIDWORKS Standard προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές δυνατότητες 3D σχεδιασμού, υψηλή απόδοση και ευκολία χρήσης.

SOLIDWORKS Professional

Το SOLIDWORKS Professional εμπεριέχει όλη τη δύναμη του SOLIDWORKS Standard με επιπλέον δυνατότητες, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγικότητα, διασφαλίζουν την ακρίβεια και την ποιότητα και σας βοηθούν στην επικοινωνία.

SOLIDWORKS Electrical

Το SOLIDWORKS Electrical σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τρισδιάστατες κατασκευές και/ ή καμπίνες, να εισάγετε τρισδιάστατα τμήματα, με συνέπεια πραγματικού χρόνου σε έλεγχο και ενημερώσεις.