• Σχεδιασμος και Μελετες
  • PDM Οργανωση
  • Προσομοιώσεις
  • Κατεργασίες
  • Προϊόντα Συνεργατών
  • Δωρεάν Εργαλεία

SolidWorks Premium

Το SOLIDWORKS Premium επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες σχεδιασμού του SOLIDWORKS Professional, αποτελώντας έτσι τη ναυαρχίδα των λύσεων ανάπτυξης προϊόντος της οικογένειας SOLIDWORKS.

Πλούσιες δυνατότητες προσομοίωσης επιτρέπουν στο χρήστη να δοκιμάζει και να ελέγχει τη συμπεριφορά των σχεδίων σε πραγματικές συνθήκες κίνησης και καταπόνησης. Ο έλεγχος της αλληλεπίδρασης ανοχών και συναρμογών διασφαλίζει την παραγωγή και βοηθά στην επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων κατασκευών πολύ νωρίς στη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης.

Επιπρόσθετες ομάδες εργαλείων βοηθούν στο σωστό σχεδιασμό, την τοποθέτηση και ανάπτυξη βιβλιογραφίας για ηλεκτρική καλωδίωση και σωληνώσεις ενώ επιτρέπουν την εισαγωγή δεδομένων ηλεκτρονικών πλακετών στο 3D μοντέλο. Το SOLIDWORKS Premium μπορεί επίσης να συνεργαστεί και με δεδομένα 3D Scan.

Αποκτήστε μία ολοκληρωμένη λύση ανάπτυξης προϊόντος με το SOLIDWORKS Premium.

Δείτε Περισσότερα

Τεχνικά Εγχειρίδια

Ζητήστε προσφορά

Δείτε Βίντεο

Με την Alfasolid χτίζεις την επιτυχία σου

Παρόμοια Προϊόντα

SOLIDWORKS Standard

Το SOLIDWORKS Standard προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές δυνατότητες 3D σχεδιασμού, υψηλή απόδοση και ευκολία χρήσης.

SOLIDWORKS Professional

Το SOLIDWORKS Professional εμπεριέχει όλη τη δύναμη του SOLIDWORKS Standard με επιπλέον δυνατότητες, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγικότητα, διασφαλίζουν την ακρίβεια και την ποιότητα και σας βοηθούν στην επικοινωνία.

SOLIDWORKS Electrical

Το SOLIDWORKS Electrical σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τρισδιάστατες κατασκευές και/ ή καμπίνες, να εισάγετε τρισδιάστατα τμήματα, με συνέπεια πραγματικού χρόνου σε έλεγχο και ενημερώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ