Αλλάξτε Επίπεδο – Προοδεύστε

Στην αρχή κάθε προόδου υπάρχει η γνώση και η πληροφορία. Η αξιοποίηση της γνώσης και της πληροφορίας SolidWorks προς όφελος της Ελληνικής Βιομηχανικής Επιχείρησης αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της AlfaSolid.
οι λύσεις SOLIDWORKS ενσωματώνουν και προσφέρουν στους χρήστες μας απίστευτες τεχνολογικές δυνατότητες, πολυδιάστατες επιλογές, πανέξυπνα εργαλεία και προσαρμοσμένες εξειδικευμένες δυνατότητες. Έτσι, το καλύτερο διαδραστικό περιβάλλον του SOLIDWORKS 2016 συνδυάζεται με τις υψηλότερες τεχνολογικές δυνατότητες του SOLIDWORKS 2016, για να προσφέρει στο χέρι του κάθε χρήστη μια πανίσχυρη κι εύχρηστη εργαλειοθήκη, ώστε να κάνει καλύτερα τη δουλειά του, να σχεδιάζει καλύτερα προϊόντα, να κερδίζει στην αγορά του. Η γνώση όλων αυτών αποτελεί τη βάση της προόδου για τη βέλτιστη εκμετάλλευση του πλούτου που σας προσφέρουν οι λύσεις και τα εργαλεία του SolidWorks 2016.
το 2015 οργανώθηκαν και παραδόθηκαν 9 κύκλοι εκπαίδευσης SolidWorks Essentials, καθώς και κύκλοι εκπαίδευσης για προχωρημένους χρήστες, όπως οι SOLIDWORKS Advanced Part Modeling και SOLIDWORKS Advanced Assembly Modeling, εξειδικευμένοι κύκλοι, όπως για τις επιφάνειες, SOLIDWORKS Surface Modeling, για τις λαμαρινοκατασκευές, SOLIDWORKS Sheetmetal Design Modeling, για τα καλούπια, SOLIDWORKS Mold Design, αλλά και στο χώρο των μελετών με τη μέθοδο των Πεπερασμένων Στοιχείων (ΠΣ) ή Finite Element Analysis (FEA) με τους κύκλους εκπαίδευσης SOLIDWORKS Simulation και ρευστομηχανικής με τον κύκλο SOLIDWORKS Flow Simulation.

μιλάμε για την υλοποίηση και μεταφορά τεχνογνωσίας για τη διαχείριση τεχνικών δεδομένων και διαδικασιών προϊόντων. Στην AlfaSolid θα βρείτε μια δομημένη και ισχυρή υποστήριξη, με σκοπό την οργάνωση ή αναδιοργάνωση των δεδομένων και διαδικασιών, τόσο του κύκλου ανάπτυξης προϊόντων, όσο και της ποιότητας, της επικοινωνίας της εταιρείας και άλλους συναφείς προβληματισμούς, των οποίων η βελτίωση μπορεί να φέρει σοβαρότατο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας.

η συνεχιζόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, για να παρέχουμε Υψηλού Επιπέδου Επεμβάσεις για τις λύσεις Υψηλής Τεχνολογίας SOLIDWORKS. Έχουμε ήδη οργανώσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια στο SOLIDWORKS. Ειδικότερα τα σεμινάρια αυτά αφορούν στη βασική εκπαίδευση SOLIDWORKS (πλήρης κύκλος εκπαίδευσης SOLIDWORKS Essentials Training),στο σχεδιασμό λαμαρινοκατασκευών (SOLIDWORKS Sheet metal Training), στο σχεδιασμό καλουπιών (SOLIDWORKS Mold design Training),στο σχεδιασμό πολύπλοκων επιφανειών (SOLIDWORKS Advanced Surface Training), σε μελέτες αντοχής με την υπολογιστική μέθοδο των ΠΣ βασισμένη στο SOLIDWORKS Simulation (SOLIDWORKS Simulation Training, linear static analysis training, motion analysis, thermal analysis training, fatigue), μελέτες ρευστομηχανικής (SOLIDWORKS Flow Simulation Training),στο σχεδιασμός και μελέτη πολύπλοκων κατασκευών (SOLIDWORKS Advanced Part Modeling and SOLIDWORKS Advanced Assembly Modeling Training),στην υλοποίηση και μεταφορά τεχνογνωσίας για τη διαχείριση τεχνικών δεδομένων και διαδικασιών στα πλαίσια επιχειρηματικής οργάνωσης και διαχείρισης προϊόντων (implementation and training SOLIDWORKS Enterprise PDM). Μεγάλη πηγή πληροφοριών αποτελεί το site και τα social media της SOLIDWORKS και των συνεργατών της.

Γίνετε Certified SOLIDWORKS Experts με την AlfaSolid

Με εξειδικευμένα μαθήματα όλη την χρονιά

Αγαπητοί φίλοι και χρήστες του SOLIDWORKS,
Η AlfaSolid, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, διοργανώνει διαρκώς εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων SOLIDWORKS για αρχάριους και έμπειρους χρήστες και σας παρέχει ένα πλήρες και οικονομικό πακέτο, καλύπτοντας την ύλη* για όλες τις πιστοποιήσεις SOLIDWORKS.

Πιστοποίηση CSWA:

 • Εκπαίδευση SOLIDWORKS Essentials
 • Πιστοποίηση CSWP:

  • Εκπαίδευση SOLIDWORKS Advanced Part Modeling
  • Εκπαίδευση SOLIDWORKS Advanced Assembly Modeling

  Πιστοποιήσεις CSWPA (Advanced Professional):

  Πιστοποίηση CSWE:

  • Για να δώσετε την εξέταση CSWE και να αποκτήσετε την πιστοποίηση, απαιτούνται η πιστοποίηση CSWP και οι 4 από τις 5 πιστοποιήσεις CSWPA.
  * Για την απόκτηση των πιστοποιήσεων απαιτείται να δώσετε εξετάσεις.

  Το πακέτο ΔΕΝ περιλαμβάνεται το κόστος των εξετάσεων.
  Σας προσκαλούμε να αφιερώσετε χρόνο και να εξετάσετε μαζί μας τον τρόπο με τον οποίο οι τεχνολογίες SOLIDWORKS σας βοηθούν να αναβαθμίσετε τα προϊόντα σας, τον τρόπο με τον οποίο η AlfaSolid μαζί με αυτά σας βοηθούν να είστε πιο αποτελεσματικοί. Επικοινωνήστε μαζί μας στο pliroforia@alfasolid.com ή καλέστε μας τώρα στο 210 3414408.