30 Χρόνια SOLIDWORKS: Επετειακή Εκδήλωση στην Αθήνα με θέα την Ακρόπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια SOLIDWORKS, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 75 συμμετέχοντες, ανάμεσά τους πελάτες, συνεργάτες και φοιτητές από δυναμικές πανεπιστημιακές ομάδες.

Η βραδιά πλαισιώθηκε από παρουσιάσεις, μουσική και networking, προσφέροντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανταλλάξουν εμπειρίες, ιδέες και βέλτιστες πρακτικές γύρω από τις τεχνολογίες SOLIDWORKS και τον ρόλο τους στη σύγχρονη μηχανική και τον βιομηχανικό σχεδιασμό. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι νέες δυνατότητες και οι καινοτομίες του SOLIDWORKS 2026, δίνοντας στους συμμετέχοντες μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για τα «What’s New» της επόμενης έκδοσης του λογισμικού.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία φοιτητικών ομάδων όπως η Poseidon Team και η Prom Racing Navios – NTUA FSAE Team, οι οποίες αποτελούν ζωντανό παράδειγμα της σύνδεσης της ακαδημαϊκής κοινότητας με την καινοτομία και την εφαρμοσμένη μηχανική.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στους πελάτες και συνεργάτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στηρίζουν διαχρονικά την πορεία και την ανάπτυξή μας, καθώς και στο Hellenic SOLIDWORKS User Group και τον Θοδωρή Χορτάτσο για τη συνεχή υποστήριξη και ενεργή συμβολή τους στην ενδυνάμωση της κοινότητας.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε όχι μόνο έναν εορτασμό της 30χρονης πορείας του SOLIDWORKS, αλλά και μια επιβεβαίωση της δυναμικής κοινότητας που έχει δημιουργηθεί γύρω από το λογισμικό, που συνεχίζει να καινοτομεί και να εξελίσσει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζεται το μέλλον της μηχανικής.

Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, συνεχίζουμε το ταξίδι μας και ανυπομονούμε για όσα ακόμη θα δημιουργήσουμε μαζί.