Βιομηχανική λύση ξύλου SOLIDWORKS & SWOOD

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ

στη ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 30 – 31 Ιουλίου

parametric

Το SOLIDWORKS συνδυάζεται με την εφαρμογή SWOOD για να προσφέρει στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΞΥΛΟΥ την πιο ολοκληρωμένη λύση.

Εδώ και 15 χρόνια η AlfaSolid SolidWorks συμβάλει στην ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ της Ελληνικής Βιομηχανίας με τις λύσεις SOLIDWORKS που σας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς:

Λαμπρά παραδείγματα στη βιομηχανία ξύλου είναι οι πελάτες μας EPEXYL και EXPA.

Το SOLIDWORKS με το SWOOD διαθέτουν ένα εύχρηστο περιβάλλον 3D μοντελοποίησης και εύκολης παραμετροποίησης των σχεδιαζόμενων εξαρτημάτων, μέχρι και την παραγωγή.

Πλήρως ενσωματωμένο στο άρτιο περιβάλλον εργασίας του SOLIDWORKS,  το SWOOD συνδυάζει εξειδικευμένα εργαλεία για ξύλο με τα καινοτόμα εργαλεία του SOLIDWORKS, καθώς και με τις υπόλοιπες κάθετες εφαρμογές του.

  • Σε συνδυασμό με το SWOOD, η δημιουργία ενός ξύλινου πλαισίου με όλα τα χαρακτηριστικά και τις λεπτομέρειες που το απαρτίζουν είναι πολύ εύκολη.
  • Σε συνδυασμό με την ήδη πλούσια βιβλιοθήκη του SOLIDWORKS, το SWOOD διαθέτει μια ακόμα πιο ενημερωμένη βιβλιοθήκη στον τομέα των ξύλινων κατασκευών, καθώς και ευκολία στην εισαγωγή ταινιών σόκορου και εξαρτημάτων, όπως σύνδεσμοι, μεντεσέδες, πόμολα κ.τ.λ
  • Εκτός από τις εφαρμογές CAM που υπάρχουν ήδη στο λογισμικό SOLIDWORKS, το SWOOD διαθέτει ένα εξειδικευμένο CAM, σχεδιασμένο και τροποποιημένο για κατεργασίες σε ξύλινες επιφάνειες, όπως επαναλαμβανόμενες διαδικασίες κοπής. Πλέον το σκάλισμα μιας ροζέτας ή ενός πολύπλοκου μοτιφ είναι μια απλοποιημένη διαδικασία.

Η AlfaSolid σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στη ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ SOLIDWORKS και SWOOD, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 30 – 31 Ιουλίου, 16:00 – 20:00.

Για εγγραφή στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας αποσταλεί σχετικό μήνυμα με την ατζέντα του σεμιναρίου και τις υπόλοιπες πληροφορίες.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος