Ημερίδα Παρουσίασης SOLIDWORKS 2020 στην Αθήνα

με την ALFASOLID SOLIDWORKS

Mε επιτυχία διεξήχθη και φέτος η ημερίδα που οργανώσαμε στις 2 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα σχετικά με το SOLIDWORKS 2020. Την παρουσίαση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι πελάτες μας και χρήστες SOLIDWORKS.

Στα πλαίσια της παρουσίασης αναδείχθηκαν αναλυτικά τα καινούρια εργαλεία και χαρακτηριστικά της έκδοσης SOLIDWORKS 2020, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο διευκολύνουν τη σχεδιαστική και παραγωγική διαδικασία.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν θέματα από την εμπειρία της τεχνικής υποστήριξης της AlfaSolid και βελτιώσεις οι οποίες υλοποιήθηκαν σε ζητήματα οργάνωσης με το PDM, παραγωγής με το SolidCAM και βέβαια σε θέματα σχεδιασμού και προσομοίωσης.

Αναλύθηκαν επιπλέον και ειδικές εφαρμογές στο περιβάλλον SOLIDWORKS, όπως είναι τα SOLIDWORKS Inspection, MBD, Composer, Simulation, PDM, CAM.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με το «Users meeting». Ο λόγος εδώ δόθηκε στους πελάτες μας, οι οποίοι μοιράστηκαν προβληματισμούς τους γύρω από το SOLIDWORKS. Συζητήθηκαν επιπλέον ζητήματα στρατηγικής προϊόντος, καθώς και τεχνολογικά θέματα και συμβουλές. Σημαντικά και καίρια ζητήματα ήταν η πλατφόρμα του 3D Experience, η προστασία των πελατών μας από τα σπασμένα λογισμικά, τα οφέλη από τις ενσωματωμένες λύσεις AlfaSolid, καλύπτοντας όλο το φάσμα από το σχέδιο στην παραγωγή.

Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας!