• Σχεδιασμος και Μελετες
  • PDM Οργανωση
  • Προσομοιώσεις
  • Κατεργασίες
  • Προϊόντα Συνεργατών
  • Δωρεάν Εργαλεία

SolidWorks Standard

Το SOLIDWORKS Standard προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές δυνατότητες 3D σχεδιασμού, υψηλή απόδοση και ευκολία χρήσης.

Περιέχει όλη τη σχεδιαστική τεχνολογία του SOLIDWORKS με την οποία όχι μόνο μπορείτε να σχεδιάσετε παραμετρικά τεμάχια, κατασκευές και κατασκευαστικά σχέδια, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πολύπλοκες επιφάνειες, αναπτύγματα τεμαχίων από λαμαρίνα, μήτρες και καλούπια πλαστικών και άλλων τεμαχίων και μεταλλικές, συγκολλητές ή μη κατασκευές.

Επίσης, περιέχει εργαλεία και οδηγούς για την αυτοματοποίηση, τον έλεγχο και τη σύγκριση των σχεδίων, την προσομοίωση καταπονήσεων τεμαχίων και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπό τους.

Ανακαλύψτε την αυξημένη απόδοση σχεδίασης με το SOLIDWORKS Standard.

Δείτε Περισσότερα

Τεχνικά Εγχειρίδια

Ζητήστε προσφορά

Δείτε Βίντεο

Με την Alfasolid χτίζεις την επιτυχία σου

Παρόμοια Προϊόντα

SOLIDWORKS Professional

Το SOLIDWORKS Professional εμπεριέχει όλη τη δύναμη του SOLIDWORKS Standard με επιπλέον δυνατότητες, οι οποίες αυξάνουν την παραγωγικότητα, διασφαλίζουν την ακρίβεια και την ποιότητα και σας βοηθούν στην επικοινωνία.

SOLIDWORKS Premium

Το SOLIDWORKS Premium επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες σχεδιασμού του SOLIDWORKS Professional, αποτελώντας έτσι τη ναυαρχίδα των λύσεων ανάπτυξης προϊόντος της οικογένειας SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS Electrical

Το SOLIDWORKS Electrical σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τρισδιάστατες κατασκευές και/ ή καμπίνες, να εισάγετε τρισδιάστατα τμήματα, με συνέπεια πραγματικού χρόνου σε έλεγχο και ενημερώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ