Δοκιμάστε την απόδοση και την ασφάλεια των σχεδίων σας με τη βοήθεια της εφαρμογής «Electromagnetics Engineer».

Αξιολογήστε γρήγορα τις επιπτώσεις του ηλεκτρομαγνητισμού στις κοντινές συσκευές, τους ανθρώπους και το περιβάλλον μέσω μιας ισχυρής πλατφόρμας προσομοίωσης.

Κάθε νέα ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή πρέπει να συμμορφώνεται με πλήθος κανονισμών που απαιτούν τη διεξαγωγή δαπανηρών και χρονοβόρων φυσικών δοκιμών. Ανεξάρτητα από τον βιομηχανικό κλάδο, μόλις προσθέσετε ηλεκτρονικά συστήματα σε ένα προϊόν, θα πρέπει να εξετάσετε την πιθανότητα ότι η παρεμβολή μεταξύ συστημάτων μπορεί να οδηγήσει στην κακή απόδοση του προϊόντος ή ακόμη και στην αποτυχία αυτού.

Ο κίνδυνος αποτυχίας αυτών των φυσικών δοκιμών περιορίζει την καινοτομία και μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία σχεδιασμού δημιουργώντας έτσι την ανάγκη για πολλαπλά φυσικά πρωτότυπα.

Η απάντηση σε αυτές τις προκλήσεις είναι το 3DEXPERIENCE® Works Electromagnetics Engineer, μια λύση προσομοίωσης ηλεκτρομαγνητισμού με την οποία μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αξιολογήσετε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στα σχέδιά σας. Με το Electromagnetics Engineer, μπορείτε αμέσως να δείτε τον αντίκτυπο οποιωνδήποτε αλλαγών σχεδιασμού στην απόδοση ηλεκτρομαγνητισμού, καθιστώντας γρήγορα τα αποτελέσματα διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE. Το να είστε συνδεδεμένοι σημαίνει ότι μπορείτε να συνεργάζεστε με περισσότερα άτομα πιο εύκολα (συναδέλφους, πελάτες, συνεργάτες) μέσω της πλατφόρμας που βασίζεται στο cloud.

Μάθετε περισσότερα