Ανακαλύψτε τo SWOOD CAM

Όπως κάθε εξειδικευμένη αγορά, η βιομηχανία ξύλου έχει πολλές προδιαγραφές, ειδικά στη διαδικασία παραγωγής.

Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες προκλήσεις μιας κατασκευαστικής εταιρείας.

Η αποδοτικότητα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες στους οποίους πρέπει να εστιάσουμε στον σχεδιασμό και την παραγωγή γρήγορα με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας.

Από τις λύσεις SWOOD, το SWOOD CAM έχει την απάντηση στις ανάγκες επεξεργασίας-κατεργασίας ξύλου για να σας βοηθήσει να χειριστείτε τις καθημερινές σας εργασίες.

SWOOD CAM

SWOOD CAM

Χάρη στη τεχνολογία γεωμετρικής ανάλυσης, το SWOOD CAM ανιχνεύει αυτόματα αρκετές μηχανουργικές κατεργασίες που χρησιμοποιούνται σε αυτήν τη βιομηχανία, όπως διαμόρφωση εσωτερικών-εξωτερικών κατεργασιών, διάτρηση (τρυπήματα), αυλακώσεις (κινησές), πριόνισμα (Clamex, κ.λπ.).

Δεδομένου ότι η φιλοσοφία του βασίζεται στην ανάλυση μοντέλου, σας δίνετε η δυνατότητα να χειριστείτε πολλές μορφές αρχείων, όπως όλες οι μορφές αρχείων ανταλλαγής (.STEP,.sat,.x_t, κλπ.). Το άλλο πλεονέκτημα αυτής της έξυπνης ανάλυσης είναι ότι μειώνει εντυπωσιακά τα σφάλματα παραγωγής.

Ακόμα και οι αλλαγές στο σχεδιασμό της τελευταίας στιγμής λαμβάνονται υπόψη και ενημερώνονται αυτόματα κατά τη δημιουργία του προγράμματος.

Το SWOOD CAM προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ορισμού προσαρμοσμένης και σύνθετης στρατηγικής κατεργασίας με λίγα κλικ και διατηρεί όλη αυτήν την τεχνογνωσία σε μια βιβλιοθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή με απλά drags and drops.

SWOOD CAM

SWOOD CAM

Εξετάζει το υλικό σας και προσαρμόζει την πρόωση με βάση την κατεύθυνση των νερών σε ένα στερεό υλικό ξύλου.

Αυτή η ενότητα ενσωματώνει επίσης κατεργασίες έως και 5 άξονες, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε όλες τις μηχανές του εργαστηρίου / εργοστασίου σας ακόμη και σε διαφορετικές γλώσσες μηχανών.

Σε πολύπλοκα τμήματα 5 αξόνων που πρέπει να ελέγχονται διπλά, έχει αναπτυχθεί ένα χαρακτηριστικό προσομοίωσης με την αφαίρεση υλικών και την ανίχνευση συγκρούσεων.

Η λύση SWOOD CAM ασχολείται επίσης με συγκεκριμένα εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, όπως διατρήσεις, οριζόντιοι δίσκοι, περιθώρια (σόκορα), εργαλείο προφίλ για κοινή χρήση.

Ως πλήρες λογισμικό CAM, παρέχετε επίσης λύση για μηχανές με κινητό τραπέζι, όπου υπάρχουν σφιγκτήρες, βεντούζες και σύστημα λέιζερ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 34 14 408 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το SWOOD CAM.