Γιατί SolidWorks; – Πλεονεκτήματα SolidWorks

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ: Εύχρηστες και διαισθητικές λύσεις 3D σχεδιασμού σας επιτρέπουν να επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη του προϊόντος και όχι στο χειρισμό του λογισμικού.

Τα εργαλεία του λογισμικού μας καλύπτουν τη διαδικασία σχεδιασμού – από το σχεδιασμό έως την επικύρωσή του, τις τεχνικές επικοινωνίας και τη διαχείριση δεδομένων. Το διαισθητικό interface σχεδιασμού και τα πλήρως ενσωματωμένα λογισμικά σας δίνουν την ελευθερία να επικεντρωθείτε στην καινοτομία. Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα του σχεδιασμού σας και των τεχνολογικών σας πόρων για τη δημιουργία προϊόντων με καλύτερο, ταχύτερο και οικονομικά αποδοτικότερο τρόπο.

2Ενσωματωμένη ευφυΐα αφαιρεί τον παράγοντα τύχη από τον 3D σχεδιασμό. Έξυπνα εργαλεία σχεδιασμού ελαχιστοποιούν τις ανάγκες κατάρτισης και σας επιτρέπουν να δημιουργείτε λεπτομερή σχέδια, γρήγορα και χωρίς σφάλμα. Μπορείτε αυτόματα να διαστασιολογήσετε τα χαρακτηριστικά της κατασκευής σας σε 3D, να ελέγξετε την πληρότητα των διαστάσεων και να απεικονίσετε στην οθόνη γραφικά σχετικά με την κατάσταση των διαστάσεων των 2D σχεδίων σας.

Αυτόματοι έλεγχοι εισχώρησης και ανίχνευσης σύγκρουσης εξασφαλίζουν πως όλα τα τεμάχια συνδέονται κατάλληλα μαζί, πριν κατασκευάσετε ένα φυσικό πρωτότυπο, μειώνοντας έτσι το κόστος, καθώς και το συνολικό κύκλο σχεδιασμού, με αποτέλεσμα τον ταχύτερο χρόνο διάθεσης στην αγορά.

Βελτιωμένη συνεργασία προωθεί νέες ιδέες και διευρύνει τις ευκαιρίες. Με τις λύσεις της SOLIDWORKS, εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τα στοιχεία του προϊόντος, να μοιραστείτε σχέδια, να αυτοματοποιήσετε τις ροές εργασίας και ασφαλώς, να μοιραστείτε τα δεδομένα σχεδιασμού με ολόκληρη την επιχείρησή σας, με τους πελάτες, καθώς και με εξωτερικούς συνεργάτες. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές λεπτομέρειες για τα προϊόντα, με παραστάσεις σε 3D μοντέλα, 2D σχέδια, animation, καθώς και φωτο-ρεαλιστικές αποδόσεις πριν από την κατασκευή. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα 3D δεδομένα με τη δημιουργία δυναμικής τεχνικής βιβλιογραφίας, όπως οι διαδραστικές οδηγίες συναρμολόγησης, exploded views και ελκυστικές προτάσεις έργων που σας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

1Χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας ως αποτέλεσμα της αύξησης της αποδοτικότητας. Οι σχεδιαστικές λύσεις της SolidWorks είναι γρήγορες στην ανάπτυξη, εύκολες στη χρήση και απλές στη διαχείρισή τους. Αντί να ξοδεύετε το χρόνο σας στη διατήρηση του CAD σύστηματός σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες, να μειώσετε το κόστος και να παραδώσετε πιο γρήγορα στην αγορά. Το κόστος της μη χρήσης σχεδιαστικών λύσεων SOLIDWORKS είναι υψηλό. Σε μια έρευνα του 2006 στο MIT σε χρήστες SOLIDWORKS, το 95% επισήμανε την αύξηση της παραγωγικότητας, το 54% τη μείωση του χρόνου παράδοσης στην αγορά κατά μέσο όρο κατά 20% και με συνολική εξοικονόμηση υλικών κατά μέσο όρο κατά 18%.

  • Το 3D CAD λογισμικό μας, βοηθά τους σχεδιαστές να γίνουν γρήγορα αποτελεσματικοί 3D modelers και αυξάνει την ταχύτητα δημιουργίας και παράδοσης των σχεδίων.
  • Η τεχνολογία προσομοίωσης επιταχύνει τη δημιουργία πρωτοτύπων και επαληθεύει το σχέδιό σας.
  • Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα 3D δεδομένα σχεδιασμού, να επικοινωνήσετε γρήγορα πολύπλοκες τεχνικές λεπτομέρειες με κινούμενες εικόνες και οπτικές οδηγίες.
  • Το λογισμικό διαχείρισης διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα της σωστής έκδοσης του αρχείου, αποφεύγει τα δαπανηρά λάθη και μειώνει το χρόνο που δαπανάτε για αναζήτηση ήδη υπαρχόντων τμημάτων ή ολόκληρων σχεδίων μέχρι και 40%.

ΔΥΝΑΜΗ: Στείλτε τα σχέδια σας στην παραγωγή γρήγορα και καθαρά

Δημιουργήστε ακριβή 2D σχέδια γρήγορα που μπορούν να ενημερωθούν αυτόματα “on-the-fly” όταν αλλάζετε το 3D μοντέλο σας. Το λογισμικό SOLIDWORKS ενημερώνει τις διαστάσεις, τους πίνακες, καθώς και τις σημειώσεις με τις νέες τιμές με ακρίβεια 100%. Ενημερώνει επίσης τις λίστες των υλικών, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση στην κατασκευή.

Επιταχύνετε τη σχεδίαση με εργαλεία εστιασμένα στη βιομηχανία, που εξασφαλίζουν ακρίβεια με την ενσωματωμένη ευφυΐα τους για κάθε επιστημονικό κλάδο. Το λογισμικό SOLIDWORKS παρέχει εργαλεία στοχευμένων εφαρμογών όπως λαμαρίνες, συγκολλητές, κατασκευές με προφίλ δοκών (weldments), σχεδιασμό καλουπιών και μητρών, επιφανειών και δικτύων σωληνώσεων.

Δοκιμάστε το σχέδιό σας σε πραγματικές συνθήκες και βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη σχεδίαση πριν να το κατασκευάσετε. Το SOLIDWORKS Simulation επικυρώνει το σχέδιό σας κατά το προγενέστερο στάδιο της διαδικασίας στην οθόνη, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε πώς θα συμπεριφέρεται κάτω από ακραίες συνθήκες ανέμου, θέρμανσης, καταπόνησης κ.α. Με τις απαντήσεις αυτές μπροστά, μπορείτε να μειώσετε το βάρος, να εξαλείψετε τα περιττά υλικά και να βελτιστοποιήσετε το κόστος, καθώς και να ελέγξετε τυχόν αναξιοπιστίες ή θέματα ασφαλείας.

Σχεδιασμός με γνώμονα το περιβάλλον και τη μέτρηση της βιωσιμότητας του προϊόντος σας. Πλήρως ενσωματωμένο με τη διαδικασία σχεδιασμού, το SOLIDWORKS Sustainability σας βοηθάει να λαμβάνετε, σε πραγματικό χρόνο, πριν από την κατασκευή, πιο σωστές αποφάσεις για το σχεδιασμό σας αναφορικά με τα υλικά, την προμήθεια, την κατασκευή, τη χρήση και τη διάθεση. Οχι μόνο μπορεί να σας βοηθήσει στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην επέκταση των αγορών σας, τη μείωση του κόστους και την αύξηση του κέρδους.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: Συνδεθείτε και μοιραστείτε τις ιδέες σας

Μια ενεργή, αυξανόμενη κοινότητα χρηστών SOLIDWORKS αναπτύσσει το ενδιαφέρον και τις γνώσεις πάνω στο σχεδιασμό. Οι πελάτες έχουν γνώμη σε αυτό που κάνουμε και εμείς ρωτάμε πάντα: «πώς το λογισμικό SOLIDWORKS μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερα;». Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες βελτιώσεις λογισμικού μας αρχίζουν με το feedback των χρηστών. Πάνω από το 95% των βελτιώσεων στο SOLIDWORKS 2015 ήταν άμεσες απαιτήσεις των πελατών μας.

Οι πελάτες μας μπορούν να προστεθούν στη δύναμη των περίπου 3 εκατομμυρίων χρηστών του λογισμικού SOLIDWORKS σε όλο τον κόσμο σε θέματα ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών, βελτίωσης καθηκόντων και γρήγορης ολοκλήρωσης των έργων μέσω σχεδιαστικών προκλήσεων. Μπορείτε να αντλήσετε γνώση, δύναμη και πόρους από:

  • Τοπικές ομάδες χρηστών, ηλεκτρονικά forum, και blogs
  • Το Twitter, το Facebook και το YouTube
  • Τα ετήσια Παγκόσμια Συνέδρια της SOLIDWORKS που φιλοξενούν πάνω από 5.000 συμμετέχοντες, γεγονός που τα καθιστά ως τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σχεδιαστών και μηχανικών στον κόσμο.

Προσέλκυση νέων ταλέντων από τους πιο πρωτοποριακούς σχεδιαστές και μηχανικούς στο σημερινό εργατικό δυναμικό. Περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν το SOLIDWORKS διότι περισσότερες επιχειρήσεις το ζητούν. Το λογισμικό SOLIDWORKS είναι τόσο αποδοτικό που έχει αποτελέσει την επιλογή για περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια χρήστες και πάνω από 24.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Με αυτή την παρουσία, είναι εύκολο να επανδρώσετε το προσωπικό του οργανισμού σας με σχεδιαστές που έχουν πιστοποιηθεί στα 3D πρότυπα.

Επωφεληθείτε από την ισχύ του δικτύου για την επιτάχυνση της επιχείρησής σας. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και ειδικοί πραγματοποιούν, μέρα με τη μέρα, τις δουλειές τους με το λογισμικό SOLIDWORKS. Ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών, θέσεων εργασίας, συμβούλων, κατασκευαστών και σχεδιαστών κάνουν τις λύσεις σχεδιασμού SOLIDWORKS απαραίτητες για την ταχεία ανάπτυξη προϊόντων και προϋπόθεση του πρωτοποριακού σχεδιασμού.

Επεκτείνετε τις 3D δυνατότητες σχεδιασμού σας με ολοκληρωμένα πακέτα λογισμικού για εξειδικευμένες εφαρμογές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τον αυξανόμενο αριθμό στρατηγικών συνεργατών μας που δημιουργούν εργαλεία για εφαρμογές, όπως η ηλεκτρομαγνητική προσομοίωση, ο σχεδιασμός καλουπιών και μητρών, οι κατασκευές από φύλλα μετάλλων, οι μηχανουργικές κατεργασίες και CAM, μεταξύ άλλων.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ

Με τις 3D σχεδιαστικές λύσεις της SOLIDWORKS:
Ήρθε η ώρα για σας να βιώσετε τα οφέλη των 3D σχεδιαστικών λύσεων της SOLIDWORKS.
Οι επίσημοι αντιπρόσωποί μας βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και εργάζονται για να σας κάνουν γρήγορα παραγωγικούς. Με κατά μέσο όρο 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο CAD και με βάση τις λύσεις της SOLIDWORKS ως πρωτογενή αγορά, οι μεταπωλητές μας προσφέρουν παγκοσμίου επιπέδου υποστήριξη, συνεχή κατάρτιση, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την επιτυχία σας.
Πάρτε πληροφορίες τιμών σχετικά με τα προϊόντα SOLIDWORKS της επιλογής σας.